Beoordelingen van King's Wok Away Eerbeek

Recente recensies

5.0
Richard
1 december 2022

Goede sushi en stond op tijd klaar.

JH Donderwinkel
30 november 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wel moeten wij melden, dat de kip flauw/zoutloos en dat menu voor 4 personen amper genoeg was. Gelukkig hadden we de sushi erbij.

S. Zweverink
20 november 2022

Al meerdere malen besteld en elke keer weer goed eten en meer dan genoeg. Gaan we zeker nog vaker doen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Janssen
19 november 2022

Geweldig.

Anoniem
18 november 2022

Heerlijk eten, snel geleverd.

Ria Stuivenbelt
17 november 2022

Het was heerlijk.

Dominique
14 november 2022
C De Pee
10 november 2022

Was heerlijk zoals altijd 👍

Marion
6 november 2022

30 minuten later en alles koud! Vorige week ook al dat de sudirijst opwas uur wachten en niet meer kunnen bezorgen. Jammer !

Gerda Harmsen
6 november 2022

De sushi was heerlijk. De persoon die de wokbox ( stoofvlees) had, vond het vlees wat te vet.

Arno
6 november 2022
Mels
3 november 2022
Dorland
31 oktober 2022

De sushi viel uit elkaar, de nori vellen te taai, kregen een capresesalade ipv wrap de buikspek was prima, zijn dit zo niet gewend van jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
30 oktober 2022

Eten is heerlijk. Bestellen gaat prima. Wellicht toch nog iets meer keuze aan gerechten. Voor ons de eerste keer en een prima ervaring.

Nicole
30 oktober 2022

Het was heerlijk!!!

Feddebos
28 oktober 2022

Heerlijke bowl en crispy chicken roll. Echte aanrader en konden snel afhalen. Online bestellen werkt prima!

Bouwmeester
27 oktober 2022

Wij bestellen vaak en eten met smaak. Helaas was de kwaliteit dit keer niet wat wij gewend zijn. De hotwings waren droog met harde stukken. De shrimps hard doorbakken. De shushi rijst was hard en korrelig. Shashima was heerlijk

Marion Veltman
25 oktober 2022

Super lekker en top service!!!

X
24 oktober 2022

Eten was goed, maar op afhaaltijd was het eten niet klaar. Moesten nog een half uur wachten!!

Gerrit
22 oktober 2022

Was erg goed

Dini Scholten
4 oktober 2022

Het was heerlijk!

Paula
4 oktober 2022

Prima eten, was alleen niet heel warm meer. (Bezorgen van Eerbeek naar Hall) kwaliteit was goed !

Margot
29 september 2022

Sushi besteld! De rijst was erg droog, viel uitelkaar alsof het niet vers was 🤷🏼‍♀️ Jammer van het geld

Tamara
23 september 2022
Jill
21 september 2022
Ben
18 september 2022

Het was weer zoals altijd weer perfect. Alleen hadden wij voor de eerste keer tomaten soep besteld. Alleen was dat wel een beetje karig ,er zat hooguit 150 ml in en dat voor € 3,50 . En dan maal 2 . De soep was natuurlijk perfect . Maar niet voor de 2e keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Weltevreden
18 september 2022
Bik
17 september 2022

Het was heerlijk. Ruim voldoende, dus nog een lekker hapje over.

Wilma
15 september 2022

Heerlijke beef teriyaki met Uno noedels. Ruime hoeveelheid en heerlijk nog knapperige groente erin. Aanrader. Poke-Bowl zalm beetje flauw van smaak.

john buwalda
12 september 2022

Onze bestelling werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd! Het eten was heel erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
12 september 2022

De sushi was erg goed en netjes verzorgd ingepakt. De bezorging was ook op de afgesproken tijd👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristie
10 september 2022

Heel erg lekker gegeten!

S. Heinz
8 september 2022

Heerlijk gegeten!

A. Dolman
29 augustus 2022

Heerlijk eten

Jill
23 augustus 2022
Aad Olijerhoek
22 augustus 2022
Bennie
20 augustus 2022
henk hinrichs
19 augustus 2022
Anneke der Nederlanden
17 augustus 2022

De sushi viel helaas erg tegen deze keer. Er zat heel veel rijst omheen met weinig inhoud. Het leek wel of het zo in het bakje "gekwakt" was. Helaas. Andere keren waren prima.

A
8 augustus 2022

Goeie verse sushi en heerlijke garnalen en loempiaatjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans en Frederike
6 augustus 2022

Prima op tijd bezorgd

Jacqueline van Til
2 augustus 2022

Verse sushi, smaakte heerlijk. Wokbox met veel groente, een lekkere saus en meer dan genoeg voor 1 persoon. Super vriendelijk geholpen. Aanrader!

Gerda
31 juli 2022

Bestelling zou om 18.30 bezorgd worden. Om 19.15 nog niets.... Toen gebeld en bleek dat het bonnetje in de keuken weg was. Beetje jammer! Gelukkig werd het daarna wel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
31 juli 2022

Lang op bestelling moeten wachten Crispy sushi niet crispy, overige sushi flauw van smaak m.u.v. zalmstukjes Nasi lauw, babi pangang ook lauw maar wel lekker van smaak Cijfer: mager 6je

Brugman
24 juli 2022
tom bloemheuvel
20 juli 2022

T.o.v. de vorige keren vond ik het eten qua smaak een beetje smakeloos en 13 uit een dozijn. Het leek wel of de shrimps meerdere keren waren opgewarmd.

Meijer
18 juli 2022
W. Woerdman
15 juli 2022

Bezorging was te laat.

Rudi
14 juli 2022

Super lekker

Gijs van der Gouw
14 juli 2022
Kammenga
11 juli 2022

Goed en lekker!

Dini Scholten
9 juli 2022

Kon binnen 20 minuten afgehaald worden, en zeer smakelijk! Royale porties!

Linda
6 juli 2022

Eten is altijd goed. Helaas voor de 3e keer op rij dat ik problemen heb met de bezorging. Ik bestel er helaas niet meer weer.

Koster
1 juli 2022

We waren écht niet blij. Ik plaats een bestelling om 19.45 uur en krijg een bevestigingsmail. Daarna een mail dat de bestelling om 20.25 uur bezorgd wordt. Om 21.10 eindelijk binnen. Je betaalt €3,50 bezorgkosten en ook nog eens 0,25 als je via IDEAL betaald. Knap aan de prijs als ze bijna een uur later komen dan vermeld in de mail. Ik snap best dat het druk kan zijn maar laat dan even weten dat de bestelling later is

Hans Bouwmeester
26 juni 2022

Het was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mandy
25 juni 2022
Annemiek
21 juni 2022

Weer top! Wokmenu dit keer, heerlijk! Ideaal zitten in de B&B in Eerbeek en wordt bezorgd!

Emma
20 juni 2022

Was prima in orde. Wel ontzettend zout!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Penning
20 juni 2022

Prima

Riet
19 juni 2022

Smakelijk, super warm. En snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
17 juni 2022

Heerlijke udon met beef en groenten, erg goed van smaak. Mijn vriend had de surf en turf, ook erg goed, alleen had van hem.wat pittiger gemogen.

Ton Modderkolk
17 juni 2022

De salade zat niet bij de bestelling. Werd binnen 5 minuten alsnog geleverd

frank
17 juni 2022

Wij zijn gewend om er standaard en gratis soja saus en gember bij te krijgen. Dit zat er helaas niet bij en moet apart besteld worden. Ook zat er op de rijst geen saus of kruiden. Verder zat er veel zalm bij en was het erg vers en smaakte het prima.

Papa landy
9 juni 2022

Heerlijk gegeten bedankt

Ina van Hek
6 juni 2022

Zoals elke keer: heerlijk

Jg
6 juni 2022

Prima , goed verzorgd

Dini scholten
4 juni 2022

Heerlijk!

Dick
3 juni 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima!

Petra
29 mei 2022

Wat we ook bestellen… altijd heerlijk!

Wim
29 mei 2022
Krechting
28 mei 2022

Exact de toegezegde bezorgtijd! Super.

Nique
28 mei 2022

Super lekker en exact op tijd stond mijn bestelling klaar.. Hoofdgerecht rijst met garnalen knoflook.. Laatste doet zeker zijn recht.. Vorige keer Thaise vis curry met rijst gegeten en ook super lekker.. Toen laten bezorgen, ook prima op tijd en hoofdgerecht als bestelling is een aanrader... Veel, lekker, vers en warm bezorgd voor een schappelijke prijs..!!

Robert Wiggers
28 mei 2022

Thaise viswok: heerlijk pittig met veel vis en groente. Een aanrader.

Marije
23 mei 2022

Voor het eerst hier besteld. Het was top!! Goed gevulde box, veel hoofdgerecht portie en vooral super warm! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerties
22 mei 2022
Nico Heins
21 mei 2022

King’s Wok Away heeft een uitgebreide kaart. Het online bestellen verloopt vlekkeloos en de bezorging was op het afgesproken tijdstip. We hebben heerlijk gegeten.

selena Dusink
20 mei 2022

Half uur te laat dan de afgesproken tijd.

Ik
19 mei 2022

Eten was niet wat ik had besteld , kreeg na een telefoontje alleen een bakje noedels en moest het maar mengen met het”koude” bakje eten. Beetje jammer

Eef
5 mei 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was lekker en vers.

Daisy
1 mei 2022

Snelle levering en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Dennekamp
30 april 2022

Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Bik
23 april 2022
Kevin
17 april 2022

Lekker eten en goed qua smaak

Herma
13 april 2022

Ruime hoeveelheid, lekker op smaak

Meike
12 april 2022

Lekkere sushi! Het is dat ik hier een midweekje op vakantie ben, anders was ik hier vaker sushi komen halen ;)

Petra
11 april 2022

Heerlijk eten en snel klaar!

Sharon
11 april 2022

Het was erg lekker en je krijgt ook echt veel

Bouhof
9 april 2022

De advocado had iets rijper mogen zijn. Hij was iets te hard. Als hij rijper was geweest dan was het nog lekkerder. Verder was het uitmuntend lekker.

Mensink
4 april 2022
D.S.
1 april 2022
J & L
31 maart 2022

2 wokboxen en 1x babi pangang. Hier kunnen we 3 dagen van eten! Heerlijk en veel!

Van Es
28 maart 2022

Veel te laat bezorgd, zonder excuses. Eten was niet warm. Prijsstijging was te verwachten, maar soms met meer dan 40% is belachelijk. Teleurstellend dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Janssen
26 maart 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd en klantvriendelijk.

Heleen Huisman
19 maart 2022

Prima wokboxen. Goed gevuld, lekker en keurig op tijd bezorgd

D
19 maart 2022

Super lekker, als altijd!

MW
17 maart 2022

Helaas viel het eten ons niet mee, maar behoorlijk tegen. Mie was lauw, laagje om de gefrituurde garnaal was dunner en minder krokant als we gewend zijn en ook het geroosterde spek was niet om naar huis over te schrijven, ook hier ontbrak het krokante. Voor zoveel tegenvallers is het het echt te duur, daarvoor bestel je natuurlijk niet.

Rijneke van den Berg
14 maart 2022

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Jan
13 maart 2022

Heerlijk gegeten

Claudia
9 maart 2022

Was erg smaakvol, ruime hoeveelheid eten en snel af te halen.

Baakman
7 maart 2022

Erg lekker, geen verbeterpunten

Sanne
3 maart 2022

Snel bezorgd, sushi was heerlijk! Buikspek was heel erg droog en was donkerbruin (aangebrande smaak)

Bridget liefhebber
13 februari 2022

Alles is altijd lekker en bestselling klopt altijd. Maar alleen dit keer kregen we 9 stuk hot wings ipv 12 . Kinderen waren nog blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
11 februari 2022

Always delicious and fast!

Digiacomo
8 februari 2022

Voor mij was het enige minpuntje dat de rijst,nasi en bami niet apart in een bakje zat, al samengevoegd bij het vlees Verder was het prima!

Maaike Latuputty-Schut
3 februari 2022

Prima bowl. Mag iets meer saus, neigt naar het droge toe namelijk.

Steenkist
31 januari 2022
Esther Hendriksen
29 januari 2022

Wij bestellen al een hele tijd jullie heerlijke sushi, genieten! Deze keer viel het op dat de sushi's een stuk kleiner van formaat waren. Hopelijk eenmalig 😀.

Gio
25 januari 2022

Super goede en snelle service, en heerlijk eten!

Daan
24 januari 2022

Smaak is goed. Wel weinig voor 15 euro buikspek eerder kregen we meer.

Bloem
23 januari 2022

Niet echt warm, kip gerecht flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. vd Veer
22 januari 2022

Prima kwaliteit en stipte bezorging! Top!

Diana Klaassen
16 januari 2022
Dery Kraa
15 januari 2022

Alles was prima verzorgd👍

Anne
15 januari 2022

Het eten was lekker op smaak en voldoende maar helaas waren bijna alle gerechten koud.

Debby
14 januari 2022

Super snel bezorgd en het eten was heerlijk.

Ellen
13 januari 2022

Wij hebben al meerdere malen bij jullie een bestelling geplaatst, omdat wij het heerlijk vinden.. dit keer was de sushi gewoon te koud. De beleving ervan was dan ook dat het niet vers gemaakt was, maar dat dit uit de koeling was gehaald. Het smaakte wel vers, maar de sushi was te koud. Die ervaring hadden wij niet eerder gehad.

Mandy de Croo
9 januari 2022
van Reen
9 januari 2022

Snelle service, lekkere Sushi

Dini
9 januari 2022

Zoals altijd weer lekker,misschien aandacht punt mag soms wel wat warmer

Alex van Leeuwen
8 januari 2022

Heerlijk weer! We komen terug

Dylan
8 januari 2022

Het eten is altijd lekker. Het bezorgen is altijd snel.

Rob
8 januari 2022

Het was weer super lekker Top

Schotpoort
8 januari 2022
Geralda Holtkamp
7 januari 2022

Heerlijk gegeten! Alles volgens afspraak gegaan. Een aanrader!

Leatemia
3 januari 2022

Super eten voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruggeman
31 december 2021

Heerlijke sushi

Marieke Hagenus
26 december 2021
Dolman
26 december 2021

We hadden sushi besteld, waskeurig op tijd klaar altijd fijn maar de grootste verassing vonden we de kwaliteit. Zelden zo vers en zo heerlijke sushi gegeten echt top.

Sylvia
25 december 2021

Ondanks dat we het liefst Kerst bij jullie in het restaurant hadden willen vieren, hebben we nu toch ook thuis heerlijk van jullie gegeten.

Theo J
25 december 2021

Op eerste kerstdag heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten was uitstekend, net als alle eerdere keren bij dit goede restaurant. De bezorging op tijd en vriendelijk. Wij zijn inmiddels vaste klant en dat blijven we zeker!

Misel
24 december 2021

Top en gewoon lekker

Mathijs Wassink
24 december 2021

Verse producten en uitstekend verpakt. Vriendelijke mensen!

vlknburg
22 december 2021

Prima Kung Bao Kip (weer), op de minuut nauwkeurig bezorgd. Aanrader.

Debby
20 december 2021

Bestellen hier wel vaker., altijd goed maar dit keer wel een (min-) puntje over de butterfly scrimps.. deze waren minder lekker en ook ander beslag ofzo eromheen. Korst was sompig en liet al half los. Had het idee dat er iets mee was. Of dat het ingevroren geweest of in te koud vet gebakken ofzo. Sushi en de wokbox waren wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien de Zeeuw
20 december 2021

Prima onling bestelsysteem. Vriendelijke mensen. Beleefd. Bestelling was op tijd klaar. De kwaliteit van het eten is prima. Heerlijk eten. Prima verpakt: het eten blijft warm. Mooi verpakkingsmateriaal.

RV
19 december 2021

👍🏼 Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
18 december 2021

Gekozen voor de meeneem variant. Smaakt prima en volgens afspraak keurig op tijd stond de bestelling klaar.

Jacqueline
12 december 2021

Heerlijk eten. We hebben er van genoten. Heerlijke verse groentes en het vlees en de vis zijn zo lekker. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dario
12 december 2021

Heerlijk gegeten! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk en Corrie van der lit
12 december 2021

Complimenten aan de kok, het eten was fantastisch en precies op de afgesproken tijd thuisbezorgd 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Scholten
12 december 2021

Heerlijk sushi, ziet er verzorgd uit en word netjes op tijd bezorgd.

Wim Dennekamp
11 december 2021
elsbouwmeester59@gmail.com
11 december 2021

Heerlijk eten

annoniem
11 december 2021

het eten is lekker, maar we vinden het aan de krappe kant. de portie s kunnen groter, als je voor 4 personen besteld heb je er echt te weinig aan.

Randy Klomp
10 december 2021

1 woord fantastisch

Ruud de Jong
9 december 2021

Onlangs in Eerbeek komen wonen en eerste keer besteld. De gebakken Nasi, groenten en de Teriyaki saus smaakten allemaal geweldig. Voor mij was de kipfilet duidelijk een verbeterpunt, deze leek in verdrukking te hebben gezeten waardoor de structuur van het vlees in sommige stukjes niet smakelijk was. Verder was de maaltijd lekker.

MAE
8 december 2021

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker gegeten, maaltijden waren voldoende.

Alberts
7 december 2021

Complimenten heerlijk gegeten, gaan zeker vaker iets bestellen

M
6 december 2021
Frans
6 december 2021
MW
4 december 2021

Heerlijk, warme gerechten warm, sushi overheerlijk en keurig op tijd. Helemaal top!!

Loes Elshof
4 december 2021

Een uur te laat bezorgd, warme gedeelte was lauw. Aller vriendelijkste bezorgster, maar dit was jammer, geef dan aan op site dat een bezorgblok vol zit

hetty Klomp
1 december 2021

Bestelling was te laat en niet juist. Na een telefoontje werd de juiste bestelling bezorgd. Snel gemaakt en karrig.....

Bianca
1 december 2021

Bestel vaak , alleen de laatste 2 keer komt het veel later dan gepland. En deze bestelling was de udon noodle koud en de rest lauw. jammer

Marian
30 november 2021

Was super! De moeite waard!

Roy
30 november 2021

eten afgehaald , heerlijk gegeten. ruim voldoende voor nette prijs

Lenie
29 november 2021

Het was heeeeelijk👍

Steenkist
29 november 2021

Heel attent dat wij nog gebeld werden of de noedels vegetarische moesten zijn. Hartelijke dank daarvoor. Het eten smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerties
28 november 2021

Zoals altijd prima!

Mendy
28 november 2021

De sushi was weer heerlijk!! Helaas een uurtje langer moeten wachten ivm zieken in de keuken... Maar we hadden hierdoor extra honger dus smaakte de sushi extra lekker! ☺️😉

Pieter zweekhorst
27 november 2021

Lekker eten alleen 20 minuten moeten wachten op mijn afhaal eten

SH
27 november 2021
M
26 november 2021

Echt weer super lekker gegeten, heerlijk warm, ander gerecht geprobeerd, deze ook weer super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wim Blom
22 november 2021
M
22 november 2021

Super lekker eten, fijn dat er zoveel keuze is in het assortiment. Jammer dat er geen nasi of bami bij sommige gerechten te krijgen is. Gaan zeker opnieuw bestellen. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Vann Zadelhoff
20 november 2021

Wederom heerlijk!

Stijn Buitink
20 november 2021

Heerlijke sushi je proeft echt dat het vers is

Freddy
20 november 2021
Debby
20 november 2021

Een heerlijke wokbox! Lekkere saus, veel groentes en goede kip!

Irma
20 november 2021
Monique
15 november 2021

Snel, warm en ontzettend lekker, aan te raden ! Een gerecht was met pindasaus, de volgende keer zou ik of de saus of noodles apart bestellen. Maar we hebben onze vingers afgelikt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
14 november 2021
Derksen
13 november 2021
John Lakeman
13 november 2021
Krimp
13 november 2021

super snelle service goede kwaliteit van het eten

Alex
8 november 2021

Deze keer 3 sterren. Mag wat meer groente in. Was vorige keer beter.

Scholten
8 november 2021

Heerlijk en goed verzorgt eten. Aardige en goede bezorger keurig op tijd en alles netjes verpakt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
6 november 2021

Volgens mij was de teriyaki saus over mijn kip wokbox vergeten. De rest smaakte prima!

Nico H
4 november 2021

Eten was lekker en de bezorging verliep prima. Voor herhaling vatbaar.

Ria
4 november 2021

We hebben heerlijk gegeten

W
3 november 2021
Jacqueline
2 november 2021

Heel erg lekker. Ik geniet van het eten.

Britt
31 oktober 2021

Normaal altijd netjes optijd bezorgd, maar heb nu 2 uur lang op mijn eten moeten wachten. Toen ik naar het restaurant belde werdt mij verteld dat het druk was en ze niet wisten hoelaat het klaar zou zijn, zonder ook maar enige vorm van excuses voor het ongemak aan de bieden. Erg jammer dat de service zo verslechterd is..

Van den Berg
30 oktober 2021

Prima kwaliteit eten zoals altijd. Helaas was de bestelling een uur te laat en ook was de telefonische bereikbaarheid erg matig

-
30 oktober 2021

Bestelling kwam 3 kwartier te laat terwijl de bestelling al klaar was.

Serhat
30 oktober 2021

Bestelling ruim een uur later dan eigen opgegeven tijdstip ontvangen

Denyza
28 oktober 2021

Helaas was de bestelling 20 minuten te laat, met haast nog al frustrerend. Ook gebeld maar waren toevallig al onderweg. Sushi was erg lekker! Pokebowl vond ik minder, teveel sla en dat hoort niet op een pokebowl vindt ik.

Jacqueline
28 oktober 2021

Heerlijk eten.

Linda Zwinenberg
26 oktober 2021

Lekker zoals altijd!!!!!

Jeroen Hijmans
23 oktober 2021

Echt heerlijk gegeten. De sushi box 36 stuks. Een echte aanrader.

Kyra
21 oktober 2021

Als je er bent moet je gewoon bij de bar zeggen dat je hebt besteld en dan krijg je gelijk het tasje mee. Het bestellen gaat ook heel makkelijk super fijn. Het eten is ook heel lekker!!

M.W.
21 oktober 2021

Hebben al héél veel keren besteld. Het valt ons op, dat de laatste keren de temperatuur van de warme hapjes, steeds meer te wensen over laat. Met deze keer als negatieve uitschieter, dat de warme hapjes meer koud, als warm waren. Kippekluifjes, gefrituurde garnalen en ook de patat waren dus nog maar amper ietsepietsie warm en waren daardoor bij het taaie af. We weten niet of en wanneer we weer tot bestellen over zullen gaan.

Thea Tabor
17 oktober 2021

Heerlijke Sushi gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kars
17 oktober 2021

Vooroordelen gehad ma eerlijk waar heerlijk gehad!! Top

JD
16 oktober 2021

Snelle goede service

J
16 oktober 2021

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en een heerlijke verse maaltijd, Thaise viscurry.

Martijn
11 oktober 2021
Freek
8 oktober 2021

Kippendijen/saus liever niet in één bakje met de nasi. Het werd een dikke rijstpap. Dus svp gescheiden aanbieden in 2 bakjes.

Hetty Klomp
3 oktober 2021

Zoals altijd perfect, heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 september 2021
Arjen Kort
27 september 2021
Elly Hol
26 september 2021
Debby
26 september 2021

Een wokbox besteld en die was heerlijk! Snel klaar, super lekker eten en genoeg voor twee avonden. Top restaurant

Alex
21 september 2021

Flinke porties en lekker. Was op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Willems
18 september 2021

Het was heerlijk vers ! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ria
5 september 2021

Heerlijke sushi & snelle, stipte en vriendelijke bezorger! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
5 september 2021
Gerrit van de Velde
2 september 2021

Heerlijk 👍👍

Nancy Bosgoed
30 augustus 2021

Wij hadden patat, deze was duidelijk voor de 2e x gebakken. Heel hard en lauw. En aan de kip teriyaki zat weinig smaak. Dit zijn we niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
29 augustus 2021

Vaak sushi besteld maar het is best duur en als de service en klantvriendelijkheid dan nog goed is oke. Maar dat is niet zo. Dus wij rijden de volgende keer toch weer naar Apeldoorn voor Sushi.

Rik de Jonge
28 augustus 2021

Wat hebben we weer heerlijk gegeten van de sushi. Geweldige kwaliteit.

Anne
23 augustus 2021

- Butterfly wings waren niet lekker (smaakten oudbakken). Zijn we anders gewend van U. - ijsje was gesmolten. Misschien verpakken in wat aluminiumfolie?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fia
21 augustus 2021
Kim
20 augustus 2021

Altijd lekker. Snel kunnen ophalen en optijd klaar! Super

M.H Gerrits
16 augustus 2021

Heerlijk en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
15 augustus 2021

Heerlijk vers en prima op smaak

Fenna
15 augustus 2021

Vandaag 1e en laatste bestelling geplaatst. 2 wokboxen besteld, 1x babi pangang buikspek en 1x beef teriyaki. Beide niet lekker, saus niet lekker en het buikspek was letterlijk alleen maar vet en de beef was taai. Nog telefonisch contact opgenomen, maar gaf geen sjoege me tegemoet te komen. Broodje shoarma gehaald bij de concurrent

Wijnand
13 augustus 2021

Top service, snel bezorgd en een aardige bezorger. Het eten was ook heerlijk en nog lekker warm.

Sophia
13 augustus 2021

Echt lekker

Gert Berends
12 augustus 2021

Lang moeten wachten. Noedels lauw en de Beef Ketjab kan smaakvoller.

Leanza
12 augustus 2021

Super lekker en ze vervingen de spicy sushi voor ons naar non spicy! 👍

Sacha
11 augustus 2021

Goeie sushi voor een leuke prijs en ook nog snel geleverd!

Marita
10 augustus 2021

Heerlijk eten! Snel bezorgd, helemaal tevreden!

Kolbeek
7 augustus 2021

Ook nu weer lekker gegeten. Makkelijk online te bestellen en op aangegeven tijd klaar.

Chris
6 augustus 2021

Hoi hoi, Zoals gewoonlijk was de vriendelijke bezorger op tijd en was hetgeen wij besteld hadden weer super héérlijk. Smakelijke groetjes, Chris

Hilverdink
5 augustus 2021

Perfect

Kolbeek
3 augustus 2021

Lekker gegeten tegen een goede prijs.

Ruud Schotpoort
3 augustus 2021

Zoals gewoonlijk keurig geholpen, vriendelijk. Kwaliteit sushi was top. Verse producten en vers gemaakt waarvoor dnk.

Susan
1 augustus 2021

Grote goed gevulde porties maar helaas bedekt onder een hele dikke laag knoflook. Hoewel ik echt dol op knoflook ben was het zelfs mij teveel.

Ria
1 augustus 2021
Xhofleer
1 augustus 2021
Jan
1 augustus 2021
fam. g.j. van zadelhoff
30 juli 2021

Kwaliteit, smaak en bezorging tot volle tevredenheid!

M.ten Berge
30 juli 2021
Anoniem
28 juli 2021
Wendy Haverkorn
26 juli 2021

Er zat erg weinig vlees in babipangang

leunissen
25 juli 2021

De miniloempia's zijn niet goed. Weinig vulling, melig. Eten is kwalitatief goed, maar mag van mij wat kruidiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
24 juli 2021

Snelle bezorging en lekker eten!!!

Willems
24 juli 2021

Sushi en Polen Bowl besteld. Super vers en heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Erik
24 juli 2021

Ruime porties, goed op temperatuur. Prima voor elkaar! Aanrader.

Johan Smit
23 juli 2021
Stijn
23 juli 2021

Top. zoals altijd!

Carla Koster
22 juli 2021
Lise Willems
20 juli 2021

Porties zijn meer dan voldoende; teveel voor 1 persoon. Bij meerdere porties altijd een keus maken om rijst, nasi, bami of noedels te kiezen maar gaan optie dat er niets bij hoeft, is eventueel wenselijk. Soms te scheutig met saus op de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laag-Soeren
17 juli 2021

Heerlijk gegeten. Fijn dat de Wokbox in een groot plastic schaaltje zit i.p.v. het verwachtte kartonnen doosje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hans
17 juli 2021

1e keer dat we eten hebben besteld bij King's Wok Away en uitermate tevreden ! Het eten smaakt fantastisch en de bezorger staat op het afgesproken tijdstip voor je deur. We gaan zonder twijfel hier vaker eten bestellen !

Schotpoort
12 juli 2021

Erg lekker en lekker vlot bezorgd, top.

Kevin
5 juli 2021

Heerlijk eten afgehaald, snel en vriendelijk geholpen

Y.M
5 juli 2021

Niets om aan te merken, zeer tevreden👌🏽tot nu toe👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Berg
5 juli 2021

Goed eten, snelle service en prima prijs. Wij bestellen regelmatig en zijn altijd tevreden over het eten en service. Enige wat jammer is, dat er geen simpele smack (frikandel / kaas soufflee oid) is voor de kinderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hetty
5 juli 2021

Was weer perfect! Levertijd was exact!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
4 juli 2021

Dik in orde.

fam. g.j. van zadelhoff
3 juli 2021

De door jullie verzorgde maaltijden waren rijkelijk gevuld met gezonde groente, vis en vlees en smaakten bijzonder lekker!!! Sterk werk; onze complimenten!

Alexander
3 juli 2021

Tweede bestelling die we hier hebben gedaan. Wederom is het eten erg goed en de bezorging perfect op tijd! Hier gaan we nog vaker van genieten…

Zwierlink
3 juli 2021

Heerlijk gegeten.

Aafje
3 juli 2021

Lekker eten, grote bakken eten.

E. Schotpoort
1 juli 2021

Gerechten zien er altijd heel verzorgd uit en zijn ook heel goed van smaak. De warme gerechten altijd op perfecte warmte.! De klantvriendelijke bezorging levert, praktisch bijna altijd op de afgesproken tijd! Helemaal top! Ben een zeer tevreden klant!

Dagmar's Haarstudio
30 juni 2021

Uitstekende kwaliteit! Erg lekker!

Marja
26 juni 2021

Vlotte thuisbezorging. De Sushi was smaakvol en van goede kwaliteit.

Aga
25 juni 2021

Lekker eten, snelle leering Heel tevreden!:-)

Elise
24 juni 2021

Helaas geen dressing bij Poké Bowl zalm. Tweemaal Wok Box spareribs zeer taai, absoluut niet aan te bevelen. Telefonisch contact gehad. Er volgt een herkansing.

Gerties
23 juni 2021

Zoals altijd bijzonder goed!

Damiën
22 juni 2021

Super!!! Altijd netjes optijd en warm geleverd.

Dries Krens
21 juni 2021

Dit keer viel de kwaliteit en de levering iets tegen. We hadden verschillende gerechten die niet allemaal lekker waren en de levering was veel later!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frank
20 juni 2021

keurig op tijd en warm en heerlijk van smaak, prima

Henk
19 juni 2021

Prima, niks. Is mee

Gerrie
19 juni 2021

Was prima heerlijk gegeten

Liesbeth
16 juni 2021

Zoals altijd lekker eten en snelle service

PD
12 juni 2021
Krimp
11 juni 2021

Super lekker eten en snelle service!

Maria
10 juni 2021

Prima eten goed van smaak, precies op afgesproken tijd klaar voor het afhalen . Goed geregeld. Ook heel fijn te kunnen kijken in de keuken, ziet er heel netjes uit. Voor herhaling vatbaar.

Wilma
10 juni 2021

Het eten is erg lekker en meer dan genoeg. De bezorging was prima. Was precies optijd wat was afgesproken. Zeker een aanrader.

Annemarie
6 juni 2021

Heerlijk genoten weer van jullie geweldige sushi 🍣

Harry
2 juni 2021

We gaan regelmatig bij Kings Wok iets lekkers halen en we zijn nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit, smaak, gebruikte producten en ingrediënten: het is steeds weer super lekker en vers. Ga zo door Kings Wok!

Castanja
2 juni 2021
Claudia Renders
30 mei 2021

Heerlijk gegeten! Bestelling was op tijd klaar. Top verpakt en bij thuiskomst nog heel warm. Misschien een tip....denk dat net als wij veel mensen niet weten dat jullie ook een heel mooi terras hebben. Gezien het mooie weer misschien een idee om dat te promoten.

Jan van den Bersselaar
27 mei 2021

Het eten was niet voldoende warm en moesten het zelf weer opwarmen. Tussen bestellen en bezorgen zat maar 25 minuten. Dat is volgens ons zeker geen reden om het eten op deze temperatuur aan te leveren. De voorgaande keren was de temperatuur wel voldoende.

René Romein
26 mei 2021
Debby de Grip
25 mei 2021

Altijd enorm genieten!! Zalig!!

Margot
25 mei 2021

Heerlijk gegeten! De babi pangang is een aanrader, de nassi is super lekker. De sushi vond ik wat droog. Voor de rest alles prima 👍🏼

Dries Krens
24 mei 2021

Precies op tijd geleverd en de kwaliteit is prima!

Ria
23 mei 2021

Het was weer uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kerkdijk
23 mei 2021

Prima op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
23 mei 2021
Menno
23 mei 2021
Karin
22 mei 2021
Henk
22 mei 2021

Duurten veelste lang eten was koud 1 woord slecht

Mb
20 mei 2021

Laatst negatief gereageerd omdat het niet goed was de laatste 2x weer prima ga zo door

Henry
20 mei 2021
Enuma
19 mei 2021
Annemiek
19 mei 2021

Echt weer top! Supervers weer, beide een wokbox, wat garnalen en de kreeftensoep. Zo jammer dat we hier met vakantie en niet in de buurt wonen. Zeker een aanrader!!

Walgreen
17 mei 2021

Heerlijke pokebowl en zeewiersalade gegeten. Keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
16 mei 2021

Beide wokbox besteld en nog paar sushi's. De wokboxen zijn echt een aanrader, comlete maaltijd en super vers. De sushi's hebben we bewaard voor later op de avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
16 mei 2021

Heerlijk gegeten en snel geleverd.

Iwan
16 mei 2021
Harry Zomer
16 mei 2021

Vlot bezorgd, binnen 25 minuten, dus bijna zoals was aangegeven. Bestelling was keurig verpakt en netjes door een dame afgeleverd. Het eten smaakte goed, De soep was lekker warm en smaakte goed. Ik mis wel de kip in de chinese tomatensoep, misschien een idee om dat te gaan toevoegen? De vleesgerechten waren helaas niet heel warm maar dat kon er nog net mee door. De nasi en de noedels waren helaas aan de koude kant en daardoor niet meer lekker om te eten. Ik ben ook niet gewend dat het allemaal aan de lauwe kant is, ben benieuwd naar de oorzaak. Ik mag verwachten dat de bestelling warm aankomt, dus dit is wel jammer.

Dominique
15 mei 2021
Ilse
15 mei 2021

Verrast door de goedgevulde wokbowl en de sushi smaakte erg goed. Voor het eerst hier eten gehaald, maar komen zeker terug!

Mel
13 mei 2021

De lekkerste sushi van deze regio en super snel bezorgd een echte aanrader

Elly
13 mei 2021

Al vaker besteld. Het blijft een prima kwaliteit. Altijd lekkere verse sushi.

Birgit
13 mei 2021

Eten en bezorging waren top! Ze waren wat vergeten, na bellen kwam dit snel nabezorgd. We kregen zelfs nog wat cadeau. Fouten maken kan, het zo oplossen is top!

Halil
12 mei 2021

Zoals altijd weer top optijd bezorgd en lekker warm en vers dankjewel

michael
12 mei 2021

het was weer top en zeer lekker en lekker vers

Van der Meer
10 mei 2021

Sushi was erg klef. Bezorging ruim half uur te laat. Een telefoontje van uw kant om te zeggen dat het door drukte wat later wordt was op zijn plaats geweest. Ik moest tweemaal bellen. Dit voelde niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
10 mei 2021

Goed, lekker, snel en goede service

Sacha
10 mei 2021

Echt lekkere sushi, wederom. Wel karig met de sojasaus, 1 kuipje op 30 stukjes sushi. Dus je moet thuis wel een extra fles hebben staan. Dit keer wel stokjes er bij gekregen, waren ze de vorige keer vergeten. Jammer dat de sushi alleen maar met zalm is en bijvoorbeeld niet met tonijn. Maar we komen sowieso terug!

Maria
10 mei 2021

Super fast delivery even on Mother’s Day. Tastes always great. Thanks for doing such a great job!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank