Avaliações de King's Wok Away Eerbeek

Avaliações recentes

5.0
Anne
20 junho 2024

Over het algemeen prima, fijn dat er geluisterd werd naar de aangegeven notitie alleen erg teleurstellend dat de beschrijving van de toppings op de poke bowl niet overeen kwamen met wat ik kreeg

Hans
19 junho 2024

Precies op tijd warm bezorgd. Uitstekend en smakelijk bereid

Annemiek
10 junho 2024

Bezorging was iets vertraagd, maar de gerechten waren heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kathinka
31 maio 2024

Ik wist alleen niet dat ik gepast moest betalen.het eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk

Nick
30 maio 2024

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk weer rijk gevuld

Krimp
22 maio 2024

Super lekker en op de afgesproken tijd!

H Schuurman
18 maio 2024

Was lekker

Solmas Klomp
7 maio 2024

Snelle bezorging en Het eten smaakte zeer goed. Het eten was netjes in een stevige zwarte bowl verpakt. Dat is top .!! Het enige wat ik als verbeterpunt wil noemen is dat het eten en de nasi apart verpakt worden. Nu zit allles is in bowl en ik vind het zelf lekkerder als de nasi apart verpakt wordt..

Bart
2 maio 2024

Zoals altijd ook vandaag weer heerlijk. Aanrader, wokbeef !

vd Meer
25 abril 2024

Weer iets mis: een vegetarische poké zónder sla en bij behorende saus

Ali Donderwinkel
21 abril 2024

Heerlijke sushi's!! Prima info omtrent bevestiging en bezorging. Keurig op tijd en vriendelijke bezorger. 1 klein puntje: de miniloempia's waren niet echt warm

Amber
20 abril 2024

Fijne manier van bestellen en afhalen. Daarnaast smaakte het eten prima 😊

Krimp
15 abril 2024

Was erg lekker en super snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A Kos-den Tuinder
11 abril 2024

Eten was heerlijk en wij vinden het een voordeel dat je niet verplicht bent om met ideal moet betalen

M M
6 abril 2024
Petra
5 abril 2024

Het is altijd lekker!

Wim Dennekamp
2 abril 2024

Prima verzorgd en lekker.

Ingrid
31 março 2024

Top!!

Th. Tabor
27 março 2024

Het was weer prima

Els
23 março 2024
Lendeweggers
23 março 2024

Snel en genoeg om nog een klein hapje voor morgen! Fijn dat jullie er zijn

Ronald
20 março 2024

Super smakelijk en zag er geweldig uit.

Bruno de Vries
17 março 2024

Uitstekende service

Marianne Van De Werken
17 março 2024

Ik verbaas me er elke keer weer over dat de porties zo groot zijn. Doordat het in handige bakjes zit, schuif ik het vanavond zo in de magnetron en eten we er nog een avond van.

Marilène
16 março 2024

Lekkere Thaise viscurry afgehaald.

bart
10 março 2024

Wokbeef en tofu was weer helemaal top Blij dat jullie in Eerbeek zitten :-)

Willem
7 março 2024

Het was weer fantastisch de sushi schotel. Goede mix en zeer smakelijk.

Leonard van den Berg
4 março 2024
Krimp
4 março 2024

Super lekker eten en snelle service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MS
2 março 2024

Erg lekker! Vriendelijke mensen! Tot de volgende keer!

Mieke
24 fevereiro 2024

Het eten is superlekker. Wel hebben we deze x 2 5 uur op ons eten gewacht. Na 1,5 uur gebeld en er werd gezegd dat het er met 5 min. Aankwam. Toen nog een uur gewacht. Het eten is erg duur. Da verwachten we al wat meer service.

Bloshchak Anna
20 fevereiro 2024

Goedenavond, mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen.

Mieke Sanders
5 fevereiro 2024

Netjes en vriendelijke bezorger. Superlekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mulder
31 janeiro 2024

Vers en loeiheet perfect

Chantal
28 janeiro 2024

Kwaliteit goed, prijs te hoog

Jg
28 janeiro 2024
W. Koetsier
10 janeiro 2024
Lisa
8 janeiro 2024

Super lekker! Miste alleen de zoetzure saus die jullie altijd bij de krokante garnalen er bij hebben. Verder was alles top en echt super lekker ik bestel graag bij jullie en niet bij andere sushi restaurants. Jullie waren ook super snel volgens mij maar 15 min ongeveer dus helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
7 janeiro 2024
Cuccureddu
5 janeiro 2024

Na 2 keer aangegeven te hebben dat het vlees van de babi pangang te vet was,wederom weer veel vet aan het vlees,en dit was wel bij de opmerking vermeld,tot ziens en bedankt.

Pieter
2 janeiro 2024

Goeie kwaliteit en altijd snel

M. Borg
1 janeiro 2024

Sushi was heerlijk . Aanrader

Marianne
28 dezembro 2023

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. Flinke porties maar niet te veel. Heel tevreden!

Vleeming
24 dezembro 2023

Heerlijke wokbowl gehad goed gevuld.

Aggie
21 dezembro 2023
Ellen Elshof
21 dezembro 2023

Smaakvol en verzorgd, bezorging keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
20 dezembro 2023

Prijs/kwaliteit ver te zoeken. Eten kwam koud/lauw aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen
4 dezembro 2023
Michel Bouhof
29 novembro 2023

Het was weer heerlijk.

Geerdink
27 novembro 2023

Na 2 happen ontdekte ik een haar in mn eten, heel onsmakelijk dus weg kunnen gooien

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith Bloemheuvel
25 novembro 2023

De sushi was deze keer wel erggg pittig

Lucy Evers
23 novembro 2023

Erg lekker. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Cuccureddu
18 novembro 2023

Babi pangang besteld met mager vlees,dan lever je toch met veel vet aan het vlees,de vorige keer heb ik hier ook melding van gemaakt,maar de kwaliteit gaat echt achteruit,wij zijn dan ook van plan om het eten ergens anders te gaan halen.

Monique
17 novembro 2023

Super lekker eten snelle bezorging en goed warm

Hetty
13 novembro 2023

Perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zoe Vijfhuizen
10 novembro 2023

Super lekkere sushi, vriendelijk personeel, en eten was snel en optijd klaar! al met al, geweldige service! 👍🏽

Jg
9 novembro 2023
A.Cuccureddu
5 novembro 2023

Ik bestel altijd babi pangang,altijd goed,alleen deze keer niet,het was een en al vet,normaal altijd mager vlees,erg jammer als je dan veel moet weggooien,dit is dus zeker een verbeter punt.

S.A.
1 novembro 2023

Sushi besteld. Het was hartstikke vers en lekker. Echt een aanrader.

De Brabander
1 novembro 2023

Top, snel en prima kwaliteit

Renate
29 outubro 2023

Het eten was heerlijk alleen hadden we voor onze zoon patatjes en de mayonaise die erbij zat proefte ik later was heel zoetig/vreemde smaak, bleek de saus paar maand over de datum te zijn. Dat was wel een grote minpunt helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corry Muller
29 outubro 2023

Nasi weinig smaak aan,evenals aan de tjap tjoy kip,kung bao kip met ramen was lekker,bezorging stond gepland tussen 19.45-20-00u ,vriendelijke man kwam het om 20.30u brengen ,het was lauw/warm ,had wel iets warmer mogen zijn .

Wim Kars
22 outubro 2023

Weer lekker gegeten, en perfect op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
7 outubro 2023

Lecering kwam precies op tijd. Sushi rijst aas nog hard, biet gaar. Wok gerecht was heerlijk

Annetje van der Meer
4 outubro 2023

Géén soja saus Géén saus bij vegetn poké Er ontbreekt tegenwoordig altijd wel wat. Vooral zonder de sauzen is het het niet echt lekker, heel jammer!

b
1 outubro 2023

nasi besteld maar rijst gekregen

Freek Toevank
1 outubro 2023

Het was ruim voldoende voor 2 personen. Wel op smaak. Verbeterpuntjes zouden kunnen zijn: Tjaptjoy Groenten en kipvlees in kleinere stukken snijden. Babipangangsaus s.v.p. wat lobbiger.

Els Osseweijer
14 setembro 2023

Wij wonen hier net en hebben heerlijk gegeten met onze visite. Dank u wel. 😊

Anke van Hal
4 setembro 2023

Ik kreeg iets anders dan besteld, iets wat ik niet lust, en toen ik daarover probeerde te bellen werd er niet opgenomen

Michel Bouhof
2 setembro 2023

Het eten was weer heerlijk.

Monique
19 agosto 2023

Snelle bezorging goed , vriendelijk , parkeerde netjes

Annetje van der Meer
16 agosto 2023

Er zaten maar 5 crispy prawns ipv 6 stuks in het zakje Sushi klef en smaakte niet vers

Paul Imhoff
13 agosto 2023

Bepaalde Sushi was droog veel drinken om het weg te spoelen. En de wasabi is niet pittig genoeg en de soja saus is te zout

Niels Pouw
12 agosto 2023

Sushi besteld om af te halen. Aan achterzijde restaurant is een take away onder naam King's Wok Away (geen aparte vermelding op maps). Ophaaltijd 18u-18:15, 18:05 daar en eten stond klaar. Sushi party box klein (36st), wakame, miniloempia's, edamame boontjes en spekkoek. Box prachtig opgemaakt, maar alles oogt en smaakt alsof het lang tevoren klaar is gemaakt: crispy shrimp niet crispy zelfs de gebakken uitjes bovenop niet, zalm niet helemaal fris, sushi korrels en edamame al wat drogig, miniloempia's van buiten heet, van binnen lauw, alsof ze eventjes opnieuw gefrituurd zijn. Aan de hand van lovende reviews over restaurant, denk ik of dat afhaal echt geen prioriteit heeft, of dat het een vroeger Chinees restaurant betreft waar je beter Chinees/Wok kan eten en afhalen dan sushi.

Michel Bouhof
12 agosto 2023

Het eten was weer heerlijk,van Formidabele.

Ronald Zeilstra
1 agosto 2023

Top, lekkere sushi en bowl met kip, dikke prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
30 julho 2023

Verkeerde bestelling gebracht , geprobeerd te bellen .maar tot 6x niet op genomen . Erg jammer .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Th. Tabor
24 julho 2023

Lekkerrrrrrr

Lenie
24 julho 2023

Het was lekker

.
22 julho 2023

Calamares zo hard gebakken als baksteen .verhouding soja wasabi laat ook te wensen over

Annetje van der Meer
20 julho 2023

Sushirijst was niet gaar (harde korrels) en gortdroog. Garnalen wings waren koud.

Riny.wiggers
19 julho 2023

Lekker eten en prima geregeld als je besteld

Buwalda
14 julho 2023

Heerlijk en snelle service

Anoniem
13 julho 2023
Rene
13 julho 2023

Tweede keer tevens laaste keer . Bezorging 25 minuten later dan afgesproken sushi prijs kwaliteit verhouding zeker niet oke .

Alexander
13 julho 2023

Wederom heerlijk gegeten en meermaals verbaasd over de precieze bezorgtijd die keer op keer wordt nagekomen. Absolute aanrader om in Loenen (Gld) te laten bezorgen !!!

Ronald Vreeman
12 julho 2023

Heerlijk gegeten en mooi optijd aan huis...

Rjhc
11 julho 2023

Matig .warm en koude producten op elkaar ,verhouding wasabi sojasaus kan beter.

Krimp
8 julho 2023

Super lekker eten!

Petra
1 julho 2023

Sushi is altijd heerlijk!

Snah
29 junho 2023

De smaak was prima . Alleen de hoeveelheid vlees van de Babipangang was erg weinig 🤏 veel reist nauwelijks vlees en dat voor €18.00 . Ga ik niet snel meer naar toe .

Aj
29 junho 2023

Lekker eten. Top restaurant.

Ammerlaan
23 junho 2023
Wim de Wit
22 junho 2023
Jill
21 junho 2023

Zoals altijd was het eten verukkelijk. Zowel de sushi als de wokmaaltijden. Echt een aanrader!! 10+

Monique
20 junho 2023

Super vriendelijke bezorger top

buwalda
18 junho 2023

Heerlijk en op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rik
17 junho 2023

Bij voorkeur sate apart van de rijst/nasi en bezorging was half uur later dan bevestigd

Nathalie
15 junho 2023

Ik had een wokbox besteld zelf samengesteld. was erg lekker alleen jammer dat de wokbeef ontbrak waar ik wel voor betaald had

Bert Eradus
15 junho 2023

Zelf opgehaald, stand al klaar. Heerlijk gegeten echt een aanrader!!