Bewertungen von King's Wok Away Eerbeek

Neue Beurteilungen

5.0
Judith Bloemheuvel
25 November 2023

De sushi was deze keer wel erggg pittig

Lucy Evers
23 November 2023

Erg lekker. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Cuccureddu
18 November 2023

Babi pangang besteld met mager vlees,dan lever je toch met veel vet aan het vlees,de vorige keer heb ik hier ook melding van gemaakt,maar de kwaliteit gaat echt achteruit,wij zijn dan ook van plan om het eten ergens anders te gaan halen.

Monique
17 November 2023

Super lekker eten snelle bezorging en goed warm

Hetty
13 November 2023

Perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zoe Vijfhuizen
10 November 2023

Super lekkere sushi, vriendelijk personeel, en eten was snel en optijd klaar! al met al, geweldige service! đŸ‘đŸœ

Jg
9 November 2023
A.Cuccureddu
5 November 2023

Ik bestel altijd babi pangang,altijd goed,alleen deze keer niet,het was een en al vet,normaal altijd mager vlees,erg jammer als je dan veel moet weggooien,dit is dus zeker een verbeter punt.

S.A.
1 November 2023

Sushi besteld. Het was hartstikke vers en lekker. Echt een aanrader.

De Brabander
1 November 2023

Top, snel en prima kwaliteit

Renate
29 Oktober 2023

Het eten was heerlijk alleen hadden we voor onze zoon patatjes en de mayonaise die erbij zat proefte ik later was heel zoetig/vreemde smaak, bleek de saus paar maand over de datum te zijn. Dat was wel een grote minpunt helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corry Muller
29 Oktober 2023

Nasi weinig smaak aan,evenals aan de tjap tjoy kip,kung bao kip met ramen was lekker,bezorging stond gepland tussen 19.45-20-00u ,vriendelijke man kwam het om 20.30u brengen ,het was lauw/warm ,had wel iets warmer mogen zijn .

Wim Kars
22 Oktober 2023

Weer lekker gegeten, en perfect op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
7 Oktober 2023

Lecering kwam precies op tijd. Sushi rijst aas nog hard, biet gaar. Wok gerecht was heerlijk

Annetje van der Meer
4 Oktober 2023

Géén soja saus Géén saus bij vegetn poké Er ontbreekt tegenwoordig altijd wel wat. Vooral zonder de sauzen is het het niet echt lekker, heel jammer!

b
1 Oktober 2023

nasi besteld maar rijst gekregen

Freek Toevank
1 Oktober 2023

Het was ruim voldoende voor 2 personen. Wel op smaak. Verbeterpuntjes zouden kunnen zijn: Tjaptjoy Groenten en kipvlees in kleinere stukken snijden. Babipangangsaus s.v.p. wat lobbiger.

Els Osseweijer
14 September 2023

Wij wonen hier net en hebben heerlijk gegeten met onze visite. Dank u wel. 😊

Anke van Hal
4 September 2023

Ik kreeg iets anders dan besteld, iets wat ik niet lust, en toen ik daarover probeerde te bellen werd er niet opgenomen

Michel Bouhof
2 September 2023

Het eten was weer heerlijk.

Monique
19 August 2023

Snelle bezorging goed , vriendelijk , parkeerde netjes

Annetje van der Meer
16 August 2023

Er zaten maar 5 crispy prawns ipv 6 stuks in het zakje Sushi klef en smaakte niet vers

Paul Imhoff
13 August 2023

Bepaalde Sushi was droog veel drinken om het weg te spoelen. En de wasabi is niet pittig genoeg en de soja saus is te zout

Niels Pouw
12 August 2023

Sushi besteld om af te halen. Aan achterzijde restaurant is een take away onder naam King's Wok Away (geen aparte vermelding op maps). Ophaaltijd 18u-18:15, 18:05 daar en eten stond klaar. Sushi party box klein (36st), wakame, miniloempia's, edamame boontjes en spekkoek. Box prachtig opgemaakt, maar alles oogt en smaakt alsof het lang tevoren klaar is gemaakt: crispy shrimp niet crispy zelfs de gebakken uitjes bovenop niet, zalm niet helemaal fris, sushi korrels en edamame al wat drogig, miniloempia's van buiten heet, van binnen lauw, alsof ze eventjes opnieuw gefrituurd zijn. Aan de hand van lovende reviews over restaurant, denk ik of dat afhaal echt geen prioriteit heeft, of dat het een vroeger Chinees restaurant betreft waar je beter Chinees/Wok kan eten en afhalen dan sushi.

Michel Bouhof
12 August 2023

Het eten was weer heerlijk,van Formidabele.

Ronald Zeilstra
1 August 2023

Top, lekkere sushi en bowl met kip, dikke prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
30 Juli 2023

Verkeerde bestelling gebracht , geprobeerd te bellen .maar tot 6x niet op genomen . Erg jammer .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Th. Tabor
24 Juli 2023

Lekkerrrrrrr

Lenie
24 Juli 2023

Het was lekker

.
22 Juli 2023

Calamares zo hard gebakken als baksteen .verhouding soja wasabi laat ook te wensen over

Annetje van der Meer
20 Juli 2023

Sushirijst was niet gaar (harde korrels) en gortdroog. Garnalen wings waren koud.

Riny.wiggers
19 Juli 2023

Lekker eten en prima geregeld als je besteld

Buwalda
14 Juli 2023

Heerlijk en snelle service

Anoniem
13 Juli 2023
Rene
13 Juli 2023

Tweede keer tevens laaste keer . Bezorging 25 minuten later dan afgesproken sushi prijs kwaliteit verhouding zeker niet oke .

Alexander
13 Juli 2023

Wederom heerlijk gegeten en meermaals verbaasd over de precieze bezorgtijd die keer op keer wordt nagekomen. Absolute aanrader om in Loenen (Gld) te laten bezorgen !!!

Ronald Vreeman
12 Juli 2023

Heerlijk gegeten en mooi optijd aan huis...

Rjhc
11 Juli 2023

Matig .warm en koude producten op elkaar ,verhouding wasabi sojasaus kan beter.

Krimp
8 Juli 2023

Super lekker eten!

Petra
1 Juli 2023

Sushi is altijd heerlijk!

Snah
29 Juni 2023

De smaak was prima . Alleen de hoeveelheid vlees van de Babipangang was erg weinig đŸ€ veel reist nauwelijks vlees en dat voor €18.00 . Ga ik niet snel meer naar toe .

Aj
29 Juni 2023

Lekker eten. Top restaurant.

Ammerlaan
23 Juni 2023
Wim de Wit
22 Juni 2023
Jill
21 Juni 2023

Zoals altijd was het eten verukkelijk. Zowel de sushi als de wokmaaltijden. Echt een aanrader!! 10+

Monique
20 Juni 2023

Super vriendelijke bezorger top

buwalda
18 Juni 2023

Heerlijk en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rik
17 Juni 2023

Bij voorkeur sate apart van de rijst/nasi en bezorging was half uur later dan bevestigd

Nathalie
15 Juni 2023

Ik had een wokbox besteld zelf samengesteld. was erg lekker alleen jammer dat de wokbeef ontbrak waar ik wel voor betaald had

Bert Eradus
15 Juni 2023

Zelf opgehaald, stand al klaar. Heerlijk gegeten echt een aanrader!!

Ingmar Palm
11 Juni 2023

De bestelling van vandaag viel erg tegen en er is beschimmelde spekkoek bij bezorgd! Het geheel was te laat, het was erg zout en zoals vermeld hebben jullie eten geleverd welke beschimmeld was. We zijn al jaren vaste klant, maar tot nu toe ook nog geen reactie mogen ontvangen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia HG
8 Juni 2023

Iets later dan verwacht, maar dat geeft niks. Het was weer heerlijk! Altijd een feestje om sushi bij Formidable te bestellen!

Jill
30 Mai 2023

Bezorging binnen 20 min. Zoals altijd was het eten heerlijk

Ali Donderwinkel
27 Mai 2023

Keurig nette bezorger en op tijd geleverd. Eten was prima, hoewel de kip iets crispier gemogen. Ik heb heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
19 Mai 2023

Royale porties, erg warm geleverd en lekkere maaltijden: pokebowl kip en babi pangang buikspek. Ik kan voor 2 dagen eten.

Cobussen
16 Mai 2023

Bij de betaling had ik gekozen voor contant te betalen. En het bedrag aangegeven waar ik mee zal betalen. Toen onze bestelling werd afgeleverd bleek dat de bezorger geen wisselgeld mee had. De kip terryaki wok box is qua vulling en smaak niet meer als wat het geweest is. Er zit Chinese kool in wat heel slap is. Weinig soorten groenten. In het verleden heel tevreden geweest. Maar nu is prijs kwaliteit wel een groot verschil en de service.

Diane
14 Mai 2023
BH
14 Mai 2023

Jammer dat het lauw was en er viseitjes in zaten!

Hijmans
7 Mai 2023

Het was heerlijk. Keurig op tijd bezorgd

Ingrid
5 Mai 2023

Top!!!

Mark Esselink
5 Mai 2023

Heerlijke sushi en ook fijn dat ze de moeite nemen om (op verzoek) bepaalde sushi anders klaar te maken zodat ze glutenvrij zijn maar toch een vergelijkbare smaak hebben. Erg klantvriendelijk! Helemaal top!

M.
1 Mai 2023

Lekker gegeten

Libo
30 April 2023
Michel Bouhof
29 April 2023

Het was weer heerlijk

wendy
28 April 2023

onze bestelling was buikspek en kip/sate. kip/sate was smaakloos en buikspek was babi pang . Rijst zit onder de satesaus en onder babi pangang (alles door elkaar)erg jammer

Elly Zeyseink
23 April 2023
Jill
21 April 2023
Rik de Jonge
11 April 2023

We hebben uit de serie hoofdgerechten 3 maaltijden besteld. Wat een geweldige kwaliteit kip, garnalen, biefstuk. Heerlijk knapperige groenten erbij. Voor een bescheiden bedragje hebben wij de witte rijst vervangen door Udon (noedels). Ook de biefstuk is bijzonder mals en de garnalen lekker stevig. Je krijgt er royaal garnalen bij. Bij ons is de topper de Surf en Turf. Perfecte kwaliteit voor een prima prijs!

Agnes
3 April 2023

Heerlijke sushi

Van der Velde
31 MĂ€rz 2023

Een aanrader. Sushi was heerlijk.

Krimp
26 MĂ€rz 2023

Snelle levering en super lekker

Stefan
25 MĂ€rz 2023

Regelmatig laten we eten bezorgen en het is altijd goed . Dus dit gaan we zeker nog vaker doen .

Michael de Vos
19 MĂ€rz 2023

We halen regelmatig eten bij Wok Away. Altijd smakelijk en stipt op tijd.

Tom
19 MĂ€rz 2023

Eten kwam niet erg warm en de kwaliteit/kwantiteit stond niet in verhouding met de prijs

Chantal
19 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

Kars
12 MĂ€rz 2023

Zeer goed stenen helemaal op tijd gebracht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Y
12 MĂ€rz 2023
..
9 MĂ€rz 2023

Kip/ garnalen beter door baken

Dmytro
9 MĂ€rz 2023

In de bestelling werden 5 personen aangegeven. sojasaus heel weinig 30 gram ingeschonken (voor 5 personen) met wasabi is ook een verhaal. Gember was helemaal niet inbegrepen. de prijs komt niet overeen met de kwaliteit.

Annemarie
7 MĂ€rz 2023

Sushi viel uit elkaar en de rijst was niet goed gekookt. Ben beter gewend van jullie, en hoop dat het de volgende keer weer als vanouds lekker is

Lenie Burnet
4 MĂ€rz 2023

Het was heeeeerlijk😁😋

Beekwal
26 Februar 2023

Was weer heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie
23 Februar 2023

Heerlijk en op afgesproken tijd klaar.

vd Meer
20 Februar 2023

Weer geen chili saus bij de gefrituurde garnalen

Manuela
18 Februar 2023

Heerlijke goed gevulde sushi om te genieten

Ruud Schotpoort
17 Februar 2023
Wilma
16 Februar 2023

Heerlijk eten, 2 soorten wok boxen. Goede kwaliteit en ruime hoeveelheid .

Christo
13 Februar 2023

Lekker en goed warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo
12 Februar 2023

Goed en lekker. Bezorging was ook lekker snel

Ria
28 Januar 2023

Lekker eten, goede kwaliteit en op de afgesproken tijd klaar.

Nico
22 Januar 2023

Geen stokjes, geen saus en geen wasabi bij de bestelling. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hilger
21 Januar 2023

Normaal gesproken is de afhaal goed. Deze keer ben ik teleurgesteld. In de mail stond bezorgtijd 17.15, het werd na 17.30 bezorgd. Plus alles was lauw, niet eens warm, de noodles hadden een plastic nasmaak, waarschijnlijk van het te lang in het bakje zitten of zo. Echt jammer!

I.
16 Januar 2023

Super snelle bezorging waar we om gevraagdhadden, ondanks dat we pas uit een later tijdslot konden kiezen. Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Bik
14 Januar 2023

Zoals altijd weer heerlijke wokboxen

Motje
7 Januar 2023

Prima in orde

Li Scha
1 Januar 2022

Heerlijk gegeten, ..

Emma
1 Januar 2022

Werd snel bezorgd en het smaakte prima.

Cuccureddu
30 Dezember 2022

Altijd lekker,op tijd bezorgd,aardig bij aflevering.perfect,houden zo.fijne jaarwisseling.

Johan Verweij
24 Dezember 2022

Sushi besteld 36 stuks. Waren perfect. Zijn allemaal met smaak opgegeten.

Bart
21 Dezember 2022

Eten is altijd goed Alleen werd half uur later dan gezegd bezorgd

Jp
16 Dezember 2022

Heerlijke sushi! Precies genoeg voor 2 personen.

J. Scholten
12 Dezember 2022

Goede kwaliteit en top bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
9 Dezember 2022

I love your restaurant, but this time it was not as good as normally. The sushi’s tasted weird, especially the cucumber ones.

Hans
3 Dezember 2022

Al 2x op rij sushi laten bezorgen. Zeer verse producten en op afgesproken tijd geleverd. Zeer tevreden!

Richard
1 Dezember 2022

Goede sushi en stond op tijd klaar.

JH Donderwinkel
30 November 2022

We hebben heerlijk gegeten. Wel moeten wij melden, dat de kip flauw/zoutloos en dat menu voor 4 personen amper genoeg was. Gelukkig hadden we de sushi erbij.

S. Zweverink
20 November 2022

Al meerdere malen besteld en elke keer weer goed eten en meer dan genoeg. Gaan we zeker nog vaker doen .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Janssen
19 November 2022

Geweldig.

Anoniem
18 November 2022

Heerlijk eten, snel geleverd.

Ria Stuivenbelt
17 November 2022

Het was heerlijk.

Dominique
14 November 2022
C De Pee
10 November 2022

Was heerlijk zoals altijd 👍

Marion
6 November 2022

30 minuten later en alles koud! Vorige week ook al dat de sudirijst opwas uur wachten en niet meer kunnen bezorgen. Jammer !

Gerda Harmsen
6 November 2022

De sushi was heerlijk. De persoon die de wokbox ( stoofvlees) had, vond het vlees wat te vet.

Arno
6 November 2022
Mels
3 November 2022
Dorland
31 Oktober 2022

De sushi viel uit elkaar, de nori vellen te taai, kregen een capresesalade ipv wrap de buikspek was prima, zijn dit zo niet gewend van jullie!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
30 Oktober 2022

Eten is heerlijk. Bestellen gaat prima. Wellicht toch nog iets meer keuze aan gerechten. Voor ons de eerste keer en een prima ervaring.

Nicole
30 Oktober 2022

Het was heerlijk!!!

Feddebos
28 Oktober 2022

Heerlijke bowl en crispy chicken roll. Echte aanrader en konden snel afhalen. Online bestellen werkt prima!

Bouwmeester
27 Oktober 2022

Wij bestellen vaak en eten met smaak. Helaas was de kwaliteit dit keer niet wat wij gewend zijn. De hotwings waren droog met harde stukken. De shrimps hard doorbakken. De shushi rijst was hard en korrelig. Shashima was heerlijk

Marion Veltman
25 Oktober 2022

Super lekker en top service!!!

X
24 Oktober 2022

Eten was goed, maar op afhaaltijd was het eten niet klaar. Moesten nog een half uur wachten!!

Gerrit
22 Oktober 2022

Was erg goed

Dini Scholten
4 Oktober 2022

Het was heerlijk!

Paula
4 Oktober 2022

Prima eten, was alleen niet heel warm meer. (Bezorgen van Eerbeek naar Hall) kwaliteit was goed !

Margot
29 September 2022

Sushi besteld! De rijst was erg droog, viel uitelkaar alsof het niet vers was đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž Jammer van het geld

Tamara
23 September 2022
Jill
21 September 2022
Ben
18 September 2022

Het was weer zoals altijd weer perfect. Alleen hadden wij voor de eerste keer tomaten soep besteld. Alleen was dat wel een beetje karig ,er zat hooguit 150 ml in en dat voor € 3,50 . En dan maal 2 . De soep was natuurlijk perfect . Maar niet voor de 2e keer .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik Weltevreden
18 September 2022
Bik
17 September 2022

Het was heerlijk. Ruim voldoende, dus nog een lekker hapje over.

Wilma
15 September 2022

Heerlijke beef teriyaki met Uno noedels. Ruime hoeveelheid en heerlijk nog knapperige groente erin. Aanrader. Poke-Bowl zalm beetje flauw van smaak.

john buwalda
12 September 2022

Onze bestelling werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd! Het eten was heel erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
12 September 2022

De sushi was erg goed en netjes verzorgd ingepakt. De bezorging was ook op de afgesproken tijdđŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kristie
10 September 2022

Heel erg lekker gegeten!

S. Heinz
8 September 2022

Heerlijk gegeten!

A. Dolman
29 August 2022

Heerlijk eten

Jill
23 August 2022
Aad Olijerhoek
22 August 2022
Bennie
20 August 2022
henk hinrichs
19 August 2022
Anneke der Nederlanden
17 August 2022

De sushi viel helaas erg tegen deze keer. Er zat heel veel rijst omheen met weinig inhoud. Het leek wel of het zo in het bakje "gekwakt" was. Helaas. Andere keren waren prima.

A
8 August 2022

Goeie verse sushi en heerlijke garnalen en loempiaatjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans en Frederike
6 August 2022

Prima op tijd bezorgd

Jacqueline van Til
2 August 2022

Verse sushi, smaakte heerlijk. Wokbox met veel groente, een lekkere saus en meer dan genoeg voor 1 persoon. Super vriendelijk geholpen. Aanrader!

Gerda
31 Juli 2022

Bestelling zou om 18.30 bezorgd worden. Om 19.15 nog niets.... Toen gebeld en bleek dat het bonnetje in de keuken weg was. Beetje jammer! Gelukkig werd het daarna wel snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
31 Juli 2022

Lang op bestelling moeten wachten Crispy sushi niet crispy, overige sushi flauw van smaak m.u.v. zalmstukjes Nasi lauw, babi pangang ook lauw maar wel lekker van smaak Cijfer: mager 6je

Brugman
24 Juli 2022
tom bloemheuvel
20 Juli 2022

T.o.v. de vorige keren vond ik het eten qua smaak een beetje smakeloos en 13 uit een dozijn. Het leek wel of de shrimps meerdere keren waren opgewarmd.

Meijer
18 Juli 2022
W. Woerdman
15 Juli 2022

Bezorging was te laat.

Rudi
14 Juli 2022

Super lekker

Gijs van der Gouw
14 Juli 2022
Kammenga
11 Juli 2022

Goed en lekker!

Dini Scholten
9 Juli 2022

Kon binnen 20 minuten afgehaald worden, en zeer smakelijk! Royale porties!

Linda
6 Juli 2022

Eten is altijd goed. Helaas voor de 3e keer op rij dat ik problemen heb met de bezorging. Ik bestel er helaas niet meer weer.

Koster
1 Juli 2022

We waren Ă©cht niet blij. Ik plaats een bestelling om 19.45 uur en krijg een bevestigingsmail. Daarna een mail dat de bestelling om 20.25 uur bezorgd wordt. Om 21.10 eindelijk binnen. Je betaalt €3,50 bezorgkosten en ook nog eens 0,25 als je via IDEAL betaald. Knap aan de prijs als ze bijna een uur later komen dan vermeld in de mail. Ik snap best dat het druk kan zijn maar laat dan even weten dat de bestelling later is

Hans Bouwmeester
26 Juni 2022

Het was weer prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mandy
25 Juni 2022
Annemiek
21 Juni 2022

Weer top! Wokmenu dit keer, heerlijk! Ideaal zitten in de B&B in Eerbeek en wordt bezorgd!

Emma
20 Juni 2022

Was prima in orde. Wel ontzettend zout!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Penning
20 Juni 2022

Prima

Riet
19 Juni 2022

Smakelijk, super warm. En snelle levering.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemiek
17 Juni 2022

Heerlijke udon met beef en groenten, erg goed van smaak. Mijn vriend had de surf en turf, ook erg goed, alleen had van hem.wat pittiger gemogen.

Ton Modderkolk
17 Juni 2022

De salade zat niet bij de bestelling. Werd binnen 5 minuten alsnog geleverd

frank
17 Juni 2022

Wij zijn gewend om er standaard en gratis soja saus en gember bij te krijgen. Dit zat er helaas niet bij en moet apart besteld worden. Ook zat er op de rijst geen saus of kruiden. Verder zat er veel zalm bij en was het erg vers en smaakte het prima.

Papa landy
9 Juni 2022

Heerlijk gegeten bedankt

Ina van Hek
6 Juni 2022

Zoals elke keer: heerlijk

Jg
6 Juni 2022

Prima , goed verzorgd

Dini scholten
4 Juni 2022

Heerlijk!

Dick
3 Juni 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima!

Petra
29 Mai 2022

Wat we ook bestellen
 altijd heerlijk!

Wim
29 Mai 2022
Krechting
28 Mai 2022

Exact de toegezegde bezorgtijd! Super.

Nique
28 Mai 2022

Super lekker en exact op tijd stond mijn bestelling klaar.. Hoofdgerecht rijst met garnalen knoflook.. Laatste doet zeker zijn recht.. Vorige keer Thaise vis curry met rijst gegeten en ook super lekker.. Toen laten bezorgen, ook prima op tijd en hoofdgerecht als bestelling is een aanrader... Veel, lekker, vers en warm bezorgd voor een schappelijke prijs..!!

Robert Wiggers
28 Mai 2022

Thaise viswok: heerlijk pittig met veel vis en groente. Een aanrader.

Marije
23 Mai 2022

Voor het eerst hier besteld. Het was top!! Goed gevulde box, veel hoofdgerecht portie en vooral super warm! Zeker voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerties
22 Mai 2022
Nico Heins
21 Mai 2022

King’s Wok Away heeft een uitgebreide kaart. Het online bestellen verloopt vlekkeloos en de bezorging was op het afgesproken tijdstip. We hebben heerlijk gegeten.

selena Dusink
20 Mai 2022

Half uur te laat dan de afgesproken tijd.

Ik
19 Mai 2022

Eten was niet wat ik had besteld , kreeg na een telefoontje alleen een bakje noedels en moest het maar mengen met het”koude” bakje eten. Beetje jammer

Eef
5 Mai 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was lekker en vers.

Daisy
1 Mai 2022

Snelle levering en heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim Dennekamp
30 April 2022

Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Bik
23 April 2022
Kevin
17 April 2022

Lekker eten en goed qua smaak

Herma
13 April 2022

Ruime hoeveelheid, lekker op smaak

Meike
12 April 2022

Lekkere sushi! Het is dat ik hier een midweekje op vakantie ben, anders was ik hier vaker sushi komen halen ;)

Petra
11 April 2022

Heerlijk eten en snel klaar!

Sharon
11 April 2022

Het was erg lekker en je krijgt ook echt veel

Bouhof
9 April 2022

De advocado had iets rijper mogen zijn. Hij was iets te hard. Als hij rijper was geweest dan was het nog lekkerder. Verder was het uitmuntend lekker.

Mensink
4 April 2022
D.S.
1 April 2022
J & L
31 MĂ€rz 2022

2 wokboxen en 1x babi pangang. Hier kunnen we 3 dagen van eten! Heerlijk en veel!

Van Es
28 MĂ€rz 2022

Veel te laat bezorgd, zonder excuses. Eten was niet warm. Prijsstijging was te verwachten, maar soms met meer dan 40% is belachelijk. Teleurstellend dus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Janssen
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd en klantvriendelijk.

Heleen Huisman
19 MĂ€rz 2022

Prima wokboxen. Goed gevuld, lekker en keurig op tijd bezorgd

D
19 MĂ€rz 2022

Super lekker, als altijd!

MW
17 MĂ€rz 2022

Helaas viel het eten ons niet mee, maar behoorlijk tegen. Mie was lauw, laagje om de gefrituurde garnaal was dunner en minder krokant als we gewend zijn en ook het geroosterde spek was niet om naar huis over te schrijven, ook hier ontbrak het krokante. Voor zoveel tegenvallers is het het echt te duur, daarvoor bestel je natuurlijk niet.

Rijneke van den Berg
14 MĂ€rz 2022

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Jan
13 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten

Claudia
9 MĂ€rz 2022

Was erg smaakvol, ruime hoeveelheid eten en snel af te halen.

Baakman
7 MĂ€rz 2022

Erg lekker, geen verbeterpunten

Sanne
3 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd, sushi was heerlijk! Buikspek was heel erg droog en was donkerbruin (aangebrande smaak)

Bridget liefhebber
13 Februar 2022

Alles is altijd lekker en bestselling klopt altijd. Maar alleen dit keer kregen we 9 stuk hot wings ipv 12 . Kinderen waren nog blij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
11 Februar 2022

Always delicious and fast!

Digiacomo
8 Februar 2022

Voor mij was het enige minpuntje dat de rijst,nasi en bami niet apart in een bakje zat, al samengevoegd bij het vlees Verder was het prima!

Maaike Latuputty-Schut
3 Februar 2022

Prima bowl. Mag iets meer saus, neigt naar het droge toe namelijk.

Steenkist
31 Januar 2022
Esther Hendriksen
29 Januar 2022

Wij bestellen al een hele tijd jullie heerlijke sushi, genieten! Deze keer viel het op dat de sushi's een stuk kleiner van formaat waren. Hopelijk eenmalig 😀.

Gio
25 Januar 2022

Super goede en snelle service, en heerlijk eten!

Daan
24 Januar 2022

Smaak is goed. Wel weinig voor 15 euro buikspek eerder kregen we meer.

Bloem
23 Januar 2022

Niet echt warm, kip gerecht flauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. vd Veer
22 Januar 2022

Prima kwaliteit en stipte bezorging! Top!

Diana Klaassen
16 Januar 2022
Dery Kraa
15 Januar 2022

Alles was prima verzorgd👍

Anne
15 Januar 2022

Het eten was lekker op smaak en voldoende maar helaas waren bijna alle gerechten koud.

Debby
14 Januar 2022

Super snel bezorgd en het eten was heerlijk.

Ellen
13 Januar 2022

Wij hebben al meerdere malen bij jullie een bestelling geplaatst, omdat wij het heerlijk vinden.. dit keer was de sushi gewoon te koud. De beleving ervan was dan ook dat het niet vers gemaakt was, maar dat dit uit de koeling was gehaald. Het smaakte wel vers, maar de sushi was te koud. Die ervaring hadden wij niet eerder gehad.

Mandy de Croo
9 Januar 2022
van Reen
9 Januar 2022

Snelle service, lekkere Sushi

Dini
9 Januar 2022

Zoals altijd weer lekker,misschien aandacht punt mag soms wel wat warmer

Alex van Leeuwen
8 Januar 2022

Heerlijk weer! We komen terug

Dylan
8 Januar 2022

Het eten is altijd lekker. Het bezorgen is altijd snel.

Rob
8 Januar 2022

Het was weer super lekker Top

Schotpoort
8 Januar 2022
Geralda Holtkamp
7 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Alles volgens afspraak gegaan. Een aanrader!

Leatemia
3 Januar 2022

Super eten voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bruggeman
31 Dezember 2021

Heerlijke sushi

Marieke Hagenus
26 Dezember 2021
Dolman
26 Dezember 2021

We hadden sushi besteld, waskeurig op tijd klaar altijd fijn maar de grootste verassing vonden we de kwaliteit. Zelden zo vers en zo heerlijke sushi gegeten echt top.

Sylvia
25 Dezember 2021

Ondanks dat we het liefst Kerst bij jullie in het restaurant hadden willen vieren, hebben we nu toch ook thuis heerlijk van jullie gegeten.

Theo J
25 Dezember 2021

Op eerste kerstdag heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten was uitstekend, net als alle eerdere keren bij dit goede restaurant. De bezorging op tijd en vriendelijk. Wij zijn inmiddels vaste klant en dat blijven we zeker!

Misel
24 Dezember 2021

Top en gewoon lekker

Mathijs Wassink
24 Dezember 2021

Verse producten en uitstekend verpakt. Vriendelijke mensen!

vlknburg
22 Dezember 2021

Prima Kung Bao Kip (weer), op de minuut nauwkeurig bezorgd. Aanrader.

Debby
20 Dezember 2021

Bestellen hier wel vaker., altijd goed maar dit keer wel een (min-) puntje over de butterfly scrimps.. deze waren minder lekker en ook ander beslag ofzo eromheen. Korst was sompig en liet al half los. Had het idee dat er iets mee was. Of dat het ingevroren geweest of in te koud vet gebakken ofzo. Sushi en de wokbox waren wel goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dorien de Zeeuw
20 Dezember 2021

Prima onling bestelsysteem. Vriendelijke mensen. Beleefd. Bestelling was op tijd klaar. De kwaliteit van het eten is prima. Heerlijk eten. Prima verpakt: het eten blijft warm. Mooi verpakkingsmateriaal.

RV
19 Dezember 2021

đŸ‘đŸŒ Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
18 Dezember 2021

Gekozen voor de meeneem variant. Smaakt prima en volgens afspraak keurig op tijd stond de bestelling klaar.

Jacqueline
12 Dezember 2021

Heerlijk eten. We hebben er van genoten. Heerlijke verse groentes en het vlees en de vis zijn zo lekker. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dario
12 Dezember 2021

Heerlijk gegeten! Helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk en Corrie van der lit
12 Dezember 2021

Complimenten aan de kok, het eten was fantastisch en precies op de afgesproken tijd thuisbezorgd 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Scholten
12 Dezember 2021

Heerlijk sushi, ziet er verzorgd uit en word netjes op tijd bezorgd.

Wim Dennekamp
11 Dezember 2021
elsbouwmeester59@gmail.com
11 Dezember 2021

Heerlijk eten

annoniem
11 Dezember 2021

het eten is lekker, maar we vinden het aan de krappe kant. de portie s kunnen groter, als je voor 4 personen besteld heb je er echt te weinig aan.

Randy Klomp
10 Dezember 2021

1 woord fantastisch

Ruud de Jong
9 Dezember 2021

Onlangs in Eerbeek komen wonen en eerste keer besteld. De gebakken Nasi, groenten en de Teriyaki saus smaakten allemaal geweldig. Voor mij was de kipfilet duidelijk een verbeterpunt, deze leek in verdrukking te hebben gezeten waardoor de structuur van het vlees in sommige stukjes niet smakelijk was. Verder was de maaltijd lekker.

MAE
8 Dezember 2021

Goede kwaliteit prijsverhouding. Lekker gegeten, maaltijden waren voldoende.

Alberts
7 Dezember 2021

Complimenten heerlijk gegeten, gaan zeker vaker iets bestellen

M
6 Dezember 2021
Frans
6 Dezember 2021
MW
4 Dezember 2021

Heerlijk, warme gerechten warm, sushi overheerlijk en keurig op tijd. Helemaal top!!

Loes Elshof
4 Dezember 2021

Een uur te laat bezorgd, warme gedeelte was lauw. Aller vriendelijkste bezorgster, maar dit was jammer, geef dan aan op site dat een bezorgblok vol zit

hetty Klomp
1 Dezember 2021

Bestelling was te laat en niet juist. Na een telefoontje werd de juiste bestelling bezorgd. Snel gemaakt en karrig.....

Bianca
1 Dezember 2021

Bestel vaak , alleen de laatste 2 keer komt het veel later dan gepland. En deze bestelling was de udon noodle koud en de rest lauw. jammer

Marian
30 November 2021

Was super! De moeite waard!

Roy
30 November 2021

eten afgehaald , heerlijk gegeten. ruim voldoende voor nette prijs

Lenie
29 November 2021

Het was heeeeelijk👍

Steenkist
29 November 2021

Heel attent dat wij nog gebeld werden of de noedels vegetarische moesten zijn. Hartelijke dank daarvoor. Het eten smaakte weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerties
28 November 2021

Zoals altijd prima!

Mendy
28 November 2021

De sushi was weer heerlijk!! Helaas een uurtje langer moeten wachten ivm zieken in de keuken... Maar we hadden hierdoor extra honger dus smaakte de sushi extra lekker! â˜șïžđŸ˜‰

Pieter zweekhorst
27 November 2021

Lekker eten alleen 20 minuten moeten wachten op mijn afhaal eten

SH
27 November 2021
M
26 November 2021

Echt weer super lekker gegeten, heerlijk warm, ander gerecht geprobeerd, deze ook weer super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wim Blom
22 November 2021
M
22 November 2021

Super lekker eten, fijn dat er zoveel keuze is in het assortiment. Jammer dat er geen nasi of bami bij sommige gerechten te krijgen is. Gaan zeker opnieuw bestellen. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam. Vann Zadelhoff
20 November 2021

Wederom heerlijk!

Stijn Buitink
20 November 2021

Heerlijke sushi je proeft echt dat het vers is

Freddy
20 November 2021
Debby
20 November 2021

Een heerlijke wokbox! Lekkere saus, veel groentes en goede kip!

Irma
20 November 2021
Monique
15 November 2021

Snel, warm en ontzettend lekker, aan te raden ! Een gerecht was met pindasaus, de volgende keer zou ik of de saus of noodles apart bestellen. Maar we hebben onze vingers afgelikt !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
14 November 2021
Derksen
13 November 2021
John Lakeman
13 November 2021
Krimp
13 November 2021

super snelle service goede kwaliteit van het eten

Alex
8 November 2021

Deze keer 3 sterren. Mag wat meer groente in. Was vorige keer beter.

Scholten
8 November 2021

Heerlijk en goed verzorgt eten. Aardige en goede bezorger keurig op tijd en alles netjes verpakt....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
6 November 2021

Volgens mij was de teriyaki saus over mijn kip wokbox vergeten. De rest smaakte prima!

Nico H
4 November 2021

Eten was lekker en de bezorging verliep prima. Voor herhaling vatbaar.

Ria
4 November 2021

We hebben heerlijk gegeten

W
3 November 2021
Jacqueline
2 November 2021

Heel erg lekker. Ik geniet van het eten.

Britt
31 Oktober 2021

Normaal altijd netjes optijd bezorgd, maar heb nu 2 uur lang op mijn eten moeten wachten. Toen ik naar het restaurant belde werdt mij verteld dat het druk was en ze niet wisten hoelaat het klaar zou zijn, zonder ook maar enige vorm van excuses voor het ongemak aan de bieden. Erg jammer dat de service zo verslechterd is..

Van den Berg
30 Oktober 2021

Prima kwaliteit eten zoals altijd. Helaas was de bestelling een uur te laat en ook was de telefonische bereikbaarheid erg matig

-
30 Oktober 2021

Bestelling kwam 3 kwartier te laat terwijl de bestelling al klaar was.

Serhat
30 Oktober 2021

Bestelling ruim een uur later dan eigen opgegeven tijdstip ontvangen

Denyza
28 Oktober 2021

Helaas was de bestelling 20 minuten te laat, met haast nog al frustrerend. Ook gebeld maar waren toevallig al onderweg. Sushi was erg lekker! Pokebowl vond ik minder, teveel sla en dat hoort niet op een pokebowl vindt ik.

Jacqueline
28 Oktober 2021

Heerlijk eten.

Linda Zwinenberg
26 Oktober 2021

Lekker zoals altijd!!!!!

Jeroen Hijmans
23 Oktober 2021

Echt heerlijk gegeten. De sushi box 36 stuks. Een echte aanrader.

Kyra
21 Oktober 2021

Als je er bent moet je gewoon bij de bar zeggen dat je hebt besteld en dan krijg je gelijk het tasje mee. Het bestellen gaat ook heel makkelijk super fijn. Het eten is ook heel lekker!!

M.W.
21 Oktober 2021

Hebben al héél veel keren besteld. Het valt ons op, dat de laatste keren de temperatuur van de warme hapjes, steeds meer te wensen over laat. Met deze keer als negatieve uitschieter, dat de warme hapjes meer koud, als warm waren. Kippekluifjes, gefrituurde garnalen en ook de patat waren dus nog maar amper ietsepietsie warm en waren daardoor bij het taaie af. We weten niet of en wanneer we weer tot bestellen over zullen gaan.

Thea Tabor
17 Oktober 2021

Heerlijke Sushi gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kars
17 Oktober 2021

Vooroordelen gehad ma eerlijk waar heerlijk gehad!! Top

JD
16 Oktober 2021

Snelle goede service

J
16 Oktober 2021

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en een heerlijke verse maaltijd, Thaise viscurry.

Martijn
11 Oktober 2021
Freek
8 Oktober 2021

Kippendijen/saus liever niet in Ă©Ă©n bakje met de nasi. Het werd een dikke rijstpap. Dus svp gescheiden aanbieden in 2 bakjes.

Hetty Klomp
3 Oktober 2021

Zoals altijd perfect, heerlijk eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Grote porties!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
29 September 2021
Arjen Kort
27 September 2021
Elly Hol
26 September 2021
Debby
26 September 2021

Een wokbox besteld en die was heerlijk! Snel klaar, super lekker eten en genoeg voor twee avonden. Top restaurant

Alex
21 September 2021

Flinke porties en lekker. Was op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Willems
18 September 2021

Het was heerlijk vers ! Zeker voor herhaling vatbaar.