Beoordelingen van King's Wok Away Eerbeek

Recente recensies van King's Wok Away Eerbeek

5 sterren na 39 reviews

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vrolijke dame bracht onze bestelling. De kip teriyaki was heerlijk en de sushi ook. Dit was onze eerste bestelling en helemaal goed. Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij King's Wok in Eerbeek. Het lijkt er echter op dat het drukker is geworden. De bestelde hoofdgerechten waren prima en warm genoeg maar in het verleden waren ze heet. Helaas waren de mini loempia's niet zo warm meer en een beetje slapjes. Jammer want deze horen krokant te zijn!! We hebben de helft dus maar niet opgegeten. Saus zat er nu wel voldoende bij, dat is fijn. De bestelling is op tijd afgeleverd en was keurig verpakt.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en stoofvlees gegeten. Bestelling ging makkelijk en mooi op tijd klaar om af te halen

Reactie van King's Wok Away:Beste Verweij, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Bestelling stond al klaar bij binnenkomst. Menu Stoof Ajam met Babi en Tjoy en daarnaast de Crispy Chicken besteld. Was allemaal ontzettend smakelijk!

Reactie van King's Wok Away:Beste S Verhoef, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi bowl besteld deze was erg goed! Zeker vaker doen. Het personeel is vriendelijk en het restaurant ziet super netjes uit.

Reactie van King's Wok Away:Beste Halil, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en goed verzorgd.

Reactie van King's Wok Away:Beste Xhofleer, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol er zat té weinig vlees is dat was jammer.

Reactie van King's Wok Away:Beste Boerman, bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Wij gaan uw feedback meenemen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker,goed warm en vers. Voor ons zou er nog wat meer groenten in mogen en wat minder rijst maar dat blijft heel persoonlijk. Dus gewoon lekker zo doorgaan!

Reactie van King's Wok Away:Beste Coriene, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Reactie van King's Wok Away:Beste Ingie, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, vers, warm, snel en meer dan voldoende daarbij ook nog eens snel bezorgd. Een aanrader

Reactie van King's Wok Away:Beste Leo, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten 👍

Reactie van King's Wok Away:Beste Christo, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet correct. Daarnaast waren de sauzen erg flauw. Aan de ketjap saus zat in zijn geheel geen smaak, terwijl de rijst er in zwom. Zonde hoor!

Reactie van King's Wok Away:Beste Witvliet, onze excuses dat uw bestelling niet naar wens was. Mede door uw feedback hebben wij onze menu uitgebreid met 'hoofdgerechten' hierdoor worden de gerechten in gescheiden bakken verkocht. We hopen u graag terug te zien.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig op tijd geleverd en goed heet. Enige opmerking voor verbetering is dat de saus erg weinig is. Als ik pangang heb met rijst en er zit nauwelijks saus op vindt ik het toch echt minder lekker. En de rijst zuigt de saus ook nog eens op. Kom dan met de saus apart, rijst apart of mogelijkheid tot bestellen extra saus. Verder TOP

Reactie van King's Wok Away:Beste Harry, bedankt voor het achterlaten voor de goede beoordeling. Wij gaan uw opmerking over de hoeveelheid saus zeker meenemen voor in de (nabije) toekomst. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en fijn dat er een afhaal is. Kom gauw terug de rest uit proberen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Annette, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en snelle bezorging

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er netjes verzorgd uit!

Reactie van King's Wok Away:Beste Astrid, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Do, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van King's Wok Away:Beste Esther, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed, maar teveel rijst/noedels en te weinig ingrediënten bij standaard gerecht. Dit heb je niet in de gaten als je voor het eerst besteld. Je moet dus extra groenten erbij voegen. Anders eet je veel noedels of rijst met saus.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed

Reactie van King's Wok Away:Beste Franj, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Helaas hebben ze binnen een week de bestelopties al aangepast waardoor je bij zelf samenstellen niet je groente meer kunt kiezen. Zo kon je groente waar je allergisch voor bent uitsluiten. De gerechten waren wel super warm. Advies: specifiek veld voor uitsluitingen toevoegen. Bij zelf samenstellen gerecht ook werr volledige keus geven Extra optie om bij overige gerechten ipv rijst noedels te kiezen. Optie voor extra saus

Reactie van King's Wok Away:Beste Harry, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Om kwaliteit te waarborgen hebben wij inderdaad dat de bestelopties aangepast bij 'zelf samenstellen' en hierdoor kunt u niet meer zelf de groentes kunt kiezen. Voor allergie kunt u het extra veld opmerkingen gebruiken, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij hopen u snel weer terug te zien

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste stephanie, bedankt voor de uitstekende 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd en prima van kwaliteit doen we vake

Reactie van King's Wok Away:Beste Hans, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Reactie van King's Wok Away:Beste Astrid, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld van alles wat. Het smaakte heerlijk. Een aanrader

Reactie van King's Wok Away:Beste Judith, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genoten!

Reactie van King's Wok Away:Beste Ingie, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alles was goed warm . Netjes op de afgesproken tijd bezorgd

Reactie van King's Wok Away:Beste Liny, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug bij Kingswokaway of Restaurant Formidable

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was positief verrast wok gerecht goed op temperatuur, had iets meer smaak mogen hebben maar dat is ook een persoonlijke voorkeur. Sushi ook verrassend lekker en ik vind ze groot van formaat. Hadden wel iets warmer mogen zijn. Mijn vrouw vond de zalm wrap ook lekker en groot genoeg als maaltijd.

Reactie van King's Wok Away:Beste Rein, Dank u wel voor de goede beoordeling. Wij zullen uw aandachtspunten meenemen zodat we u de volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Diana, bedankt voor het achterlaten voor uw 5 sterren beoordeling. Wij hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Stephan, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Vers, warm en goed op smaak.

Reactie van King's Wok Away:Beste Gerard, Bedankt voor de uitstekende beoordeling. We hopen dat u nogmaals terug te zien.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Grote porties.

Reactie van King's Wok Away:Beste Corine, Bedankt voor goede beoordeling. We hopen u nogmaals terug te zien.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, prima bezorgd. Wellicht het assortiment uitbreiden met b.v. sushi met tonijn en sushi met gefrituurde gamba ? Zoals gezegd: prima voor elkaar !

Reactie van King's Wok Away:Beste DAS, bedankt voor de uitstekende beoordeling. We zijn blij dat u heeft genoten van de maaltijd. Tevens waarderen wij enorm uw feedback over het uitbreiden van het assortiment. Wij gaan dit zeker meenemen.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker!

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en vers en snelle bezorging

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel snel geleverd, top!. De warme hapjes waren zalig. Goed krokant en smaakvol. De sushi had niet de smaak en kwaliteit zoals wij deze kennen. De rijst was aan de harde kant. Sushi viel uit elkaar. en de smaken leken op elkaar behalve de chili waar gepureerde zal in zat i.p.v. echte zalm. Wij eten graag en vaak sushi en zouden het geweldig vinden als wij dit in Eerbeek kunnen halen i.p.v. naar Apeldoorn te rijden maar dan wel van dezelfde kwaliteit.

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling, waarvoor onze excuses. Ons streven is om iedere sushi met dezelfde hoeveelheid aandacht te maken. Helaas kan het altijd gebeuren dat door grote drukte of een onervaren personeelslid, dat de kwaliteitscontrole even aan onze aandacht is ontsnapt. Uw klanten ervaring is voor ons zeer waardevol en reacties zoals deze motiveren ons om onze producten en service te blijven verbeteren, Met vriendelijke groet, Formidable - Kings Wok Away Eerbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten! De sushi en het wok gerecht echt een aanrader!

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.