Beoordelingen van King's Wok Away Eerbeek

Recente recensies van King's Wok Away Eerbeek

5 sterren na 506 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en zeewiersalade gegeten. Keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide wokbox besteld en nog paar sushi's. De wokboxen zijn echt een aanrader, comlete maaltijd en super vers. De sushi's hebben we bewaard voor later op de avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, binnen 25 minuten, dus bijna zoals was aangegeven. Bestelling was keurig verpakt en netjes door een dame afgeleverd. Het eten smaakte goed, De soep was lekker warm en smaakte goed. Ik mis wel de kip in de chinese tomatensoep, misschien een idee om dat te gaan toevoegen? De vleesgerechten waren helaas niet heel warm maar dat kon er nog net mee door. De nasi en de noedels waren helaas aan de koude kant en daardoor niet meer lekker om te eten. Ik ben ook niet gewend dat het allemaal aan de lauwe kant is, ben benieuwd naar de oorzaak. Ik mag verwachten dat de bestelling warm aankomt, dus dit is wel jammer.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrast door de goedgevulde wokbowl en de sushi smaakte erg goed. Voor het eerst hier eten gehaald, maar komen zeker terug!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van deze regio en super snel bezorgd een echte aanrader

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Het blijft een prima kwaliteit. Altijd lekkere verse sushi.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren top! Ze waren wat vergeten, na bellen kwam dit snel nabezorgd. We kregen zelfs nog wat cadeau. Fouten maken kan, het zo oplossen is top!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top optijd bezorgd en lekker warm en vers dankjewel

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer top en zeer lekker en lekker vers

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg klef. Bezorging ruim half uur te laat. Een telefoontje van uw kant om te zeggen dat het door drukte wat later wordt was op zijn plaats geweest. Ik moest tweemaal bellen. Dit voelde niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker, snel en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere sushi, wederom. Wel karig met de sojasaus, 1 kuipje op 30 stukjes sushi. Dus je moet thuis wel een extra fles hebben staan. Dit keer wel stokjes er bij gekregen, waren ze de vorige keer vergeten. Jammer dat de sushi alleen maar met zalm is en bijvoorbeeld niet met tonijn. Maar we komen sowieso terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast delivery even on Mother’s Day. Tastes always great. Thanks for doing such a great job!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima keurig op tijd en heerlijk van smaak echt een aanrader gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. En keurig op tijd klaar. Zag er zeer verzorgd uit.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was kakelvers en heerlijk!! Wij hebben er van genoten

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en prima bezorging

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en prime geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een kwartiertje te laat. Kan gebeuren. De sushi was redelijk goed zeiden de gasten. De spareribs met nasi, tsja. Smakeloos, Niet gare ribs drijvend in een rood "iets". Tweede teleurstelling met dit restaurant. Laatste keer geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de warme gerechten en de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te laat?

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik al een paar keer had gehad dat ik gekookte rijst met groenten kreeg IPV nasi, had ik nu bij de opmerking gezet dat ik de nasi graag gebakken wil zoals het hoort. Helaas was het weer enkel gekookt en ook nog eens bijna koud, de rest van de gerechten waren wel warm en lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag babi pangang gehad en het is normaal beter rijst was waterig en het vlees was net aan gaar maar wel vet

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super lekker vers en nog heerlijk warm na een kwartiertje rijden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Goede porties en heerlijk gegeten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stip op tijd bezorg en wij hebben heerlijk gegeten. Het was TOP.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en sashimi.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke wokmaaltijd gegeten, goede kwaliteit ingrediënten, knapperige groenten, malse kipfilet, flinke hoeveelheid en goed warm geleverd ( goed verpakt) En ook op de afgesproken tijd klaar Kortom fantastisch, ga zo door!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse producten, op tijd klaar en genoeg. Heerljjk buiten in het zonnetje gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn voor de 2e keer een weekendje weg in Eerbeek. De 1e keer was het eten zo goed bevallen, vandaar ook deze keer besteld. Heerlijk!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Vers warm en op tijd! En meer dan genoeg... Zeker de moeite waard! Ja hoor.. wij gaan zeker vaker bestellen!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk gerecht en we kunnen er wel 2x van eten😁

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig bestellen wij en het is altijd heerlijk, ook vandaag weer! Duidelijke website, ophaaltijd zelf aan te geven, altijd keurig in tasjes, vriendelijk personeel!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verrassing voor mijn man sushi besteld. Verse producten, op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Was geslaagd

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld bij king’s Wok. Super snel bezorgd en erg lekker elke keer weer! Dit weekend weer bestellen.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en warm. op tijd met de bezorging.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvolle gerechten en super netjes verpakt, een aanrader top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, bestelling snel klaar. Minpuntje: krokante buikspek samen met de saus en de noodles in een bakje waardoor het spek niet meer krokant was maar zacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Prima kwaliteit.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekker pittig

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer boven verwachting lekker... nee de verwachtingen waren al hoog en we werden weer niet teleurgesteld. De buikspek pangang en Thaise vis zijn echt, echt uitzonderlijk lekker. Elke keer weer. Chapeau

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bami was zo goed als lauw , geen smaak weinig garnituur .Tjap tjoy genoeg garni ,erg zout en waterige saus . Babi pangang erg zout voldoende vlees . jammer .geen volgende keer .dit was herkansing !!

Reactie van King's Wok Away:Beste Fons. Verdrietig te lezen dat u zo ontevreden was, zo boos zelfs dat erover gebeld is. Hoe kan dat nu; zowel de Tjap tjoy als de Babi Pangang veel te zout? We maken vooraf een grotere hoeveelheid van deze gerechten in één keer klaar, omdat we in een weekend van deze gerechten meer dan 100 porties afleveren. En we proeven het gerecht dan zelf natuurlijk ook. Daarom weten we echt niet wat er aan de levering aan u anders was. En uw opmerking “dit was een herkansing” begrijpen we ook niet. U kwam begin februari hetzelfde gerecht bij ons afhalen en toen hebben we niets gehoord. Lijkt erop dat we u als klant kwijt zijn, dat vinden we erg jammer.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en op tijd klaar en heerlijk gegeten!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

👍🏻

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk! Prijs/kwaliteit uitstekend, Nico Snip, Eerbeek.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en wokgerecht, maar blikje fris vergeten vond ik wel jammer.

Reactie van King's Wok Away:Beste Jasper. Hierover kunnen we kort zijn……sorry, sorry. We gaan de provider van onze website vragen om bij het zelf samenstellen van een gerecht dranken op een andere plek op de bestelbon te krijgen en niet bij de gerechten die uit de warme keuken komen. Wij hebben u inmiddels twee kortingscodes toegestuurd voor gratis blikjes bij een volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend Lang niet zo lekker gegeten 👌👌

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service. Een aanrader!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende gerechten besteld en op tijd bezorgt, heerlijk eten vooral de babi pangang met buikspek is een aanrader

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg goed! Grote porties en goed op smaak. Bakjes gingen wel lekken onderweg. Klein beetje plastic folie eromheen zou wonderen doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

wrap met kip hebben we gehad. Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk😃

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weinig smaak aan het Japanse gerecht. De frieten waren slap en te zout

Reactie van King's Wok Away:Beste Wim. We kunnen helaas niet precies nagaan waarom u vond dat de Beef Ketjap weinig smaak had. Was de Ketjap niet pittig genoeg of was er te weinig zout? We krijgen over dat gerecht eigenlijk nooit klachten. Friet krokant leveren vinden we zelf heel moeilijk. Als we de bestelling wegbrengen, dan wordt de friet op het allerlaatste moment gefrituurd en - als het enigszins lukt - met spoed bezorgd. U kwam de friet afhalen en dan hebben we het proces iets minder in de hand. Jammer dat we u teleurstelden.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles even lekker

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Veel, vers en snel. Zeker een aanrader.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, gebakken nasi en babi panghang. Zeker voor herhaling vatbaar een echte aanrader!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker Ga zeker vaker bestellen

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden al goede dingen over hun gehoord maar we waren heel erg verbaasd, we hadden Sushi besteld en die was super lekker en vers. Zekers een aanrader!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs besteld. Erg lekker. Misschien als tip: volgende keer minder saus Sushi en en salade om te smullen 😋😋

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd & lekker!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn om een tijd af te speken om eten op te halen en is het eten ook nog lekker! Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Babi pangang op nieuwe manier klaargemaakt was erg lekker. De sate Ajam wok was er veel saus, advies om de saus apart erbij te doen zodat je zelf kan doseren. En Tereyaki wok en beef was perfect.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Beide keren was het eten heel lekker. Verse groenten en smakelijk vlees. Goed verpakt en lekker warm. 👍

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Babi pangang buikspek was heerlijk, ook de sushi was weer perfect !

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en lekker

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede eerste ervaring met King`s: Bestelling kwam aan op het beloofde tijdstip en de kwaliteit ervan was geweldig!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, koude en warme gerechten goed gescheiden. Hoeveelheid ruim voldoende. Babi Pangang had voor mij iets krokanter gemogen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Henk. Wij hebben vanaf medio maart, behalve “gewone” Babi Pangang ook Babi Pangang BUIKSPEK. De twee soorten vlees zijn heel verschillend van structuur en smaak. Bij de Babi Pangang BUIKSPEK wordt de saus apart geleverd om het krokante, knapperige effect te behouden. Het goed krokant roosteren van BUIKSPEK is een bijzonder proces dat we heel zorgvuldig voorbereiden. U bestelde de gewone Babi Pangang en die is inderdaad minder krokant omdat de saus daarbij in hetzelfde bakje gaat. We hopen dat u binnenkort ook het andere gerecht wilt proberen.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! En perfect op tijd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het mag van mij pittiger

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

spareribs gegeten. die waren heerlijk. voor de vitamientjes zijn aanvullende groeten (salade of iets dergelijks) wel noodzakelijk. Deze variant was wat zoet zuur. Ik zou een pittige variant toejuichen!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 22-03-21 besteld om 21:00 uur in de avond. Heb mijn bestelling nooit mogen ontvangen. Heb aan meer dan 24 euro aan eten besteld. Wil mijn geld zo snel mogelijk op mijn rekening hebben. Dit is een hele slechte service.

Reactie van King's Wok Away:Beste Jordiana. Excuses voor de late reactie, maar we wilden e.e.a. precies uitzoeken. Het probleem is ontstaan door de synchronisatie van computers. Daarom wat achtergrond info: Onze computers staan zo ingesteld dat wij van maandag t/m donderdag bezorgen tot 21 uur. U bestelde op die donderdag minder dan 1 minuut vóór 21 uur. Kennelijk accepteerde de computers van de provider, die onze website beheert, uw bestelling net nog wel. Maar heel kort daarna kregen onze computers de bestelling niet meer door. Anders hadden we de gerechten natuurlijk nog voor u klaargemaakt en bezorgd, ook al was het later dan 21 uur. Jammer, dat het zo is gelopen. De € 21,50 + bezorgkosten stond de volgende dag weer op uw bankrekening. En we hebben gezien dat U kortgeleden opnieuw bestelde en nu gelukkig veel vroeger.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en servicre

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk hebben jullie ook babi pangang spek. De portie was groot, erg lekker en prima krokant. Maar het was wel een beetje sober. We misten wat groente erbij.

Reactie van King's Wok Away:Beste Sophie. We leveren Babi Pangang BUIKSPEK voorlopig nog niet standaard met groente erbij, maar u kunt er natuurlijk een volgende keer zelf Edamame sojabonen, Beef Tataki salade of een frisse salade apart bij bestellen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, verse ingrediënten en keurig op tijd klaar! (En de hoeveelheid was enorm!). Kortom: top en een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service. De beztelde sushi stond op tijd klaar met sojasaus, wasabi, gember, servetten en stokjes. Heerlijk gegeten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en hoeveelheid. Keurig afgeleverd

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer aangename verassing. Fantastisch lekker. Een prima prijs kwaliteitverhouding dus. 18.40u besteld en 19u in huis... gaan we vaker doen. Ps, we hadden nog niet zo door dat formidable ook kingswokaway herbergde...

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, de sushi, de pokebowl, de warme gerechtjes Bezorging is vlot en vriendelijk

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Lekker eten, goed warm. Verse sushi.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Top!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een prima service! We hebben de nieuwe gerechten babi pangang spek en de spekkoek geprobeerd. De spekkoek was heerlijk en de babi pangang spek was heel goed op smaak, knapperig en meer dan voldoende. Volgende keer weer!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan genoeg, lekker en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De warme gerechten hebben we nog weer even in de magnetron gedaan, want die waren niet ècht warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op juiste tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een mix van sushi, fingerfood en Chinees besteld. Heerlijk gegeten. Alles prima op smaak en met verse producten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi. Altijd vers en gevarieerd en aantrekkelijk opgemaakt!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima babi pangang. Het geroosterde vlees is erg goed. Dit zo houden! Het is veeeel beter dan het gesneden gebraden vlees bij vorige bestellingen. In de goed gevulde tjaptjoy mag wel minder zout. Komt de smaak beter tot zijn recht .

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zalig maar de babi pangang was erg vet en hierdoor niet lekker. De vorige keren was het wel heerlijk. Echt jammer. Het leek wel alsof jullie gisteren al de spek erin gedaan hebben ipv maandag 15 maart.

Reactie van King's Wok Away:Beste Gerda, Babi Pangang (gewoon) komt van de nek van een varken. Babi Pangang SPEK komt van de onderbuik van een varken (buikspek). De twee soorten vlees zijn daardoor heel verschillend van structuur en smaak. In een aparte email hebben we e.e.a. nog eens uitgebreid aan u uitgelegd, ook hoe we eventueel rekening kunnen houden met uw speciale wensen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden drie wokschotels, crispy shrimp sushi, butterfly shrimp en spekkoek besteld. Vlees smaakte lekker mals, en de groente ook lekker knapperig. De eerste sushi ooit die mijn man ook lekker vindt!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

deze keer de tweepersoonsmaaltijd gekozen. Goed van smaak, ruime porties. Gewoon weer lekker.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Nasi wad geen Nasi maar gewone rijdt met daarin wat groenten e.d. maar het was niet gebakken en ook niet echt warm, mijn surf en turf had een veel te dunne saus en er zat veel te veel groente in in verhouding tot het vlees, het was wel lekker pittig. over het algemeen was alles echt veel te koud.

Reactie van King's Wok Away:Beste Martin, Vervelend te lezen dat de gerechten veel te koud bij u gearriveerd zijn. Tijdens het bereiden houden we er al een beetje rekening mee naar welk adres de bestelling moet (verder weg of dichtbij). Voor vertrek staan bestellingen soms even nog onder warme lampen. Zo kort mogelijk overigens; anders droogt e.e.a. uit. En sommige gerechten worden op het allerlaatste moment toegevoegd. Ook al woont u heel dichtbij; toch zijn kennelijk die middag andere bestellingen eerder bezorgd en is uw bestelling iets langer in de auto (bij koud weer) blijven staan. Daarvoor onze excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de bezorging was prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, komen er zeker op terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en mooi op tijd klaar.(afhaal in coronatijd.) De zaak en keuken zagen er verzorgd en zeer schoon uit..

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Hebben ervan genoten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en smakelijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief zeer goed en keurig op tijd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was meer dan genoeg en super lekker! Bezorger was er op de afgesproken tijd. We gaan zeker vaker bestellen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, verse ingrediënten en super snelle bezorging, binnen 20 minuten, top hoor!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TWASWEERLEKKUR

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond te vroeg klaar en moesten in de zaak wachten op klant voor ons daardoor was het eten koud toen we thuis kwamen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten! Nette bezorging, en warm echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

weer "ouderwets" lekker. Prima maaltijd en veel bestelgemak.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt en op tijd bezorgd. Wel wat aan de dure kant.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi van jullie! Stokjes erbij leveren zou wel fijn zijn ;)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel verzonden en goede levering. Eten was heerlijk en we kregen meer dan voldoende!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en altijd heerlijke sushi!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, keurig op tijd. Een dikke 👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Eten kwam precies op afgesproken tijd. Eigenlijk niks aan te merken. Top!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn Super tevreden!!! Formidable Eerbeek bezorgt hun heerlijke en vooral super warme gerechten bijna stipt op tijd aan huis!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de sushi was weer heerlijk!!! Een echte aanrader!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Smaakvolle beef- en kipnoodles en het bakje sushi was ook top! Een aanrader.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten aardige bezorger.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en op tijd klaar Gaan zeker vaker wat bestellen hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kon het al na een kwartier ophalen, eventjes wachten maar toen meegekregen Verhouding nasi bij de hoeveelheid vlees was wat weinig, voor zoveel vlees mag wel iets meer nasi, of andersom ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wat aan de late kant, maar dat is ook niet gek voor een zaterdagavond. Heerlijk eten, veel groente. Zeker een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, ruime porties, verse ingrediënten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Heerlijke sushi en overheerlijke wokgerechten.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke 🍣!!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en aardige vrouw bij kassa

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon weer goed!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en was helemaal super. Tot de volgende keer

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. En erg lekker.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren erg lekker, misschien iets minder dik Maken.. wand van sommige kon je er nog wel 1 snijden. Ze vullen goed. Waren iets later met bezorgen, daar maken wij ons niet zo druk om. Het was druk en het weer werkt ook niet mee. Bedankt, het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Valentines menu, super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!! Mis bij de sushi hier altijd wel de ingelegde gember. Verder goeie service en kwaliteit.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd en erg lekker.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de speciale sushi schotel. Heerlijk! Uitstekend van smaak en een mooie variatie. Goed verzorgd met bijproducten. Het bijgeleverde toetje was niet te versmaden. We hopen weer snel in het restaurant te kunnen eten, maar dit was een uitstekend alternatief.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben vanavond de Valentijn box besteld. Het was een goedgevulde box met diverse, overheerlijke sushi’s en een overheerlijk toetje als besluit. We hebben genoten en waren (wederom) zeer tevreden.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!!!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en goede kwaliteit en snelle bezorging

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit en erg lekker dankjewel!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi voor herhaling vatbaar! En geweldige vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!! Aanrader

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel bezorgd en precies op de vermelde tijd! Wij hadden sushi en beef ketjap besteld en het smaakte echt héérlijk. Echt top dat je daarvoor ook in Eerbeek terecht kunt!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel ramen noedels met garnalen en krijg er kip stukjes bij wat ik niet besteld heb

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben al vele malen besteld en altijd van dezelfde hoge kwaliteit en ook nog eens netjes op tijd bezorgd. Enigste : Thaise kip curry vonden we deze keer wel heel heet, maar misschien kwestie van smaak :) King s Wok Away / Formidable Eerbeek: Toptent. Aanrader!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Handige bakjes en lekkere grote porties

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Wij gaan vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vers, goed op smaak! Klein onderdeel vergeten, werd meteen opgelost. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, makkelijk besteld en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten top (afhaal)restaurant !!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk 😀

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, mooi systeem. Zelf opgehaald, keurig op tijd. Voor de derde x bij u besteld en het was weer heerlijk ! Bij 1 gerecht hadden we een andere verwachting volgens de foto, maar dat vragen we de volgende x wel even na.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de voortreffelijke gerechten. Blij dat we er eindelijk toe kwamen om bij jullie wat te bestellen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn netjes op tijd en de kwaliteit van de sushi is heel goed

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben met het gezin genoten van jullie gerechten 👌

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en de kip waren heerlijk. Het draadjesvlees viel iets tegen, taai en te veel vet. Bezorging stipt op tijd 👍.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooi gepresenteerd en vriendelijk personeel!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld en laten thuis bezorgen. Eten werd precies op tijd bezorgd. De sushi was voortreffelijk! Gaan de volgende keer zeker weer hier bestellen! We hoeven niet meer naar Apeldoorn voor sushi.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten en ruim op tijd klaar!!! Super tevreden!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekkerŕrrrrrr Alles was goed op temperatuur toen het werd bezorgd en mooi op de afgesproken tijd bezorgd bravo

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Sushi was super koud daarom wel even laten staan maar daarna was deze super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top zoals altijd!!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerst besteld Een box zoet zuur kip meg witte rijst en sushi box b Was erg lekker en ook veel ik heb er 2x van kunnen eten . Sushi was ook erg lekker mooi formaat. Bezorg tijd klopte met wat gemailt was , erg vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers op tijd bezorgd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en wat fijn is dat jullie zo netjes op de afgesproken tijd brengen, dat maak je bij anderen wel eens anders mee. Daarom dikke 10 voor kwaliteit van eten en vette 10 voor brengtijd. Aanrader, TOPTENT :)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verscheidene bestellingen gedaan en het heerlijke eten wordt heel warm en rond de afgesproken tijd bezorgd! We zijn zeer tevreden!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top! Lekkere verse, knapperige groente. Lekkere malse kip en beef. Alleen de sauzen (zoetzuur en ketjap) zijn wat flauw. Deze mogen wel wat meer smaak bevatten. Sushi was top. Niets op aan te merken.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben genoten.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte echt fantastisch en goeie service. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, veel variatie en vriendelijke ontvangst bij afhaal

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastisch! Buitengewoon tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren enorm verrast. We zagen een nieuw Sushi gerecht. Sakura roll met o.a. rib-eye. Meteen besteld en ... geweldig. Een verfijnde smaak en prachitg die diverse kleuren in het doosje. Hulde aan de kok. We halen vandaag weer.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de opmerking hadden wij aangegeven: kip teriyaki graag zonder taugé Maar dit bleek er toch in te zitten, helaas.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, porties zijn ruim voldoende. Prijs kwaliteit en kwantiteit boven verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en ook zeker lekker. Alleen de sushi's zijn wat aan de grote kant wat het minder lekker maakt. Altans vind ik. De wok die afgebeeld is is zo'n witte beker is zeker waar voor het geld het is veeeel namelijk. Niet een beker zoals op de afbeelding maar echt een grote kom vol! Al met al prima! Zeker de moeite waard.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en uitstekend van smaak.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wok Box is goed gevuld en voldoende voor 1 persoon. Bezorging is altijd keurig op tijd. Kwaliteit is goed, verse groenten en lekker vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Alleen vind de sla wel uit de pokerbolw mag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede shushi vers bezorging was snel en optijd. ;)

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, keurig op tijd heerlijk gegeten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en veel! Was weer heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede gerechten, smaakvol en precies op tijd geleverd! Aanrader

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was er stil van zo lekker!!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer vanavond. Hadden besteld voor 18 uur. Werden netjes gebeld dat het iets later werd maar eten werd heerlijk warm bezorgd.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

3 gerechten, alle drie met een goede eigen smaak. Niks allemaal overgoten met een ongedefinieerde rode saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super netjes bezorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker we hebben allemaal genoten en dat in deze moeilijke tijd precies op tijd . Ga zo door en blijf gezond ,!!!🙏🙂👌👍

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De noodles waren wat klef en de rijst was niet al te warm. Voor de rest was het prima in orde. Gaan we vaker doen

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op kerstavond genoten van het kerstmenu. In 1 woord voortreffelijk. Lamkoteletten en pekingeend (met de bijzondere sausen) waren een complete verrassing (boterzacht). De krabsalade heerlijk gevuld. De groenten mooi gepresenteerd. Ik at de diverse groenten apart; mijn man heeft e.e.a. gemengd. We hebben bij elkaar geproefd; beide vormen prima. De Bavarois zag er prachtig uit, ronduit zalig. Dat dessert moeten jullie in het afhaalmenu houden. Er komt gelukkig nog een 3e kerstdag.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers! Echt een kwaliteit!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd gereed

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip en sushi, noribladen wel iets taaier en oude rijst. Maar 100% waar voor je geld

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een van de betere sushis die wij op hebben. Snacks waren goed gebakken maar niet te vet. Overall erg positieve ervaring.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, ruim voldoende en prima op tijd klaar. Top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker! Vaste klant blijf ik hoor!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten, voor herhaling vatbaar

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer tip-top in orde!!! Wij zijn blij met jullie!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker warm maar het was flauw. Mag wel meer kruiden in.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en de de bezorging zoals vermeld precies op tijd. Complimenten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

🤗👍🏻

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle service, prima hoeveelheid !

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg natte nasi met erg veel saus

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi., Goed en op tijd bereid.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi besteld en gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel gebracht en verrast met lekkere spekkoek van sinterklaas. Bedankt!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed. En op tijd, ondanks grote bestelling.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede sushi. Hele goede verzorging.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shushi was heerlijk, top

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! De licht pittige babi pangang was ook inderdaad licht pittig, goede kwaliteit vlees. De sushi was goed van smaak en samenstelling. Een extra bakje kikomansaus bij 18 stuks sushi zou fijn geweest zijn.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi babi pangang en Thaise viscurry .mals vlees . Vis was ook smakelijk. Sushi goed .

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Bestel graag bij jullie. Heel leuk ook de spekkoek erbij voor Sinterklaas! Enorm bedankt!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo fijn om sushi te kunnen bestellen in Eerbeek...en bedankt voor de extra traktatie van Sint!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd, veel groente. Maar forse prijzen en de extra 0,25 kosten voor als je netjes vooraf via Ideal betaald valt beetje verkeerd.. volgende keer ergens anders heen

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd.. Heerlijk gegeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en ruim voldoende voor ons. Goed verpakt thuisbezorgd. Net als de vorige keer: Top! Dus we bestellen vast nog eens.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke sushi en daarna een wokbox voor 4 personen met heerlijk mals vlees en ruim voldoende voor ons vieren.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is nogal flauw.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker! Echt een aanrader.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering en heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd werd de bestelling bezorgd. Wij hebben heerlijk gegeten van de sushi. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zowel de sushi als de wokboxen smaakten erg lekker. Goede porties en de wokboxen waren nog heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden erg zoet, sushi lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl zalm viel erg tegen. Weinig sushi rijst. Heel veel droge sla (opvulling van een extra bodem bovenop dus de al weinige rijst). Geen saus/mayo over de bowl heen maar in een apart bakje. Geen soya saus gekregen of aangeboden. Conclusie, een veels te droge pokebowl met simpele ingredienten zonder een bijzondere smaak. Dit kan iedereen maken en de kok kan bedenken dat er weinig smaak te vinden is dus waarom zo'n combinatie? Dit is een ervaring op 1 pokebowl zalm. Of de sushi of andere gerechten lekker zijn, weet ik dus niet ga ik niet over oordelen. De pokebowl zalm is een dikke NEE. Helaas.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, lekker eten en een prima hoeveelheid. Snel bereid en vriendelijk bediening.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poitive ervaring! De eerste keer besteld bij King's. We hebben sushi en pokebowl gegeten, beide vers en echt heerlijk. Aan te bevelen

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd een heerlijke maaltijd ontvangen. We hebben er van genoten. Tot een volgende keer

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten ! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, babi pangang wad goed, kip teryaki was flauw van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten! Aanrader. Tijdens een weekendje weg op een vakantiepark in de buurt hebben we besteld. We waren ook erg blij met de bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. De gerechten zijn goed warm en smaken heerlijk.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten was heerlijk goed warm thuis bezorgd Dat doen wij een keer

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Behalve de salade. Deze was droog. Makkelijk bestellen en op afgesproken tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima. Voor mij als alleenstaande oudere wel erg veel. Vooral de hoeveelheid rijst. Ik kan er minstens 2x mijn avondeten mee doen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd en goed heet de bestelling afgeleverd. We waren 49 jaren getrouwd en konden niet uit eten, dan maar thuis laten bezorgen. Het was een heerlijk feestmaaltijd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 week 2 keer besteld, alle twee de keren prima! Fijn dat jullie bezorgen in Loenen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles tip-top in orde, zowel de kwaliteit als de bezorging!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed verzorgd, op tijd, vers en de warme gerechten echt warm. Top

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een half uur na de afgesproken tijd bezorgd. We hebben het idee dat er meerdere bestellingen met de bezorger zijn meegegaan want de warme gerechten waren niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was boven verwachting goed. Erg vers en enorm lekker. Echt een aanrader

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Thaise vis curry was te scherp, te "spicey". Bezorging liet nogal op zich wachten. ± 1.5 uur na bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, goede kwaliteit. Bezorgde producten waren waren tot zeer warm. Prima dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van smaak. Bezorging 15 minuten later dan besteld. Eten was niet warm genoeg. Vreemd dat je vooraf de fooi al moet bepalen en betalen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien de bakjes van de sojasaus groter, dat is makkelijker dopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Oh dat was echt de lekkerste sushi die ik gegeten heb heerlijk! En ook ruim voldoende! Echt een aanrader

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben nog nooit zulke lekkere en verrassende sushi gegeten!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden wat te vieren en veel sushi besteld. Heerlijk gegeten en lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op tijd en vriendelijk. De sushi was erg goed, maar de warme gerechten vielen wat tegen. De nasi leek niet gebakken maar gewoon rijst met erwtjes er in, en de babi pangang zelf was prima, maar de saus miste pit. De inktvisringen en de crispy chicken tenders waren wat taai maar de friet daarentegen was wel prima. Kortom, voor sushi komen we ongetwijfeld terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Babi pangan en knoflook garnalen Waren prima. De friet was niet goed door gebakken. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Netjes op tijd en heerlijk warm. In één woord GEWELDIG

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, top!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging laat absoluut niets te wensen over. Jammer dat er transactiekosten worden berekend voor een i-Deal betaling. Ook al is het maar 25 ct. Het leidde er bij mij toe om mijn voorgenomen fooi weer in te trekken.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De warme gerechten waren goed warm en alles was keurig verpakt.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden besteld voor 18:00uur, bestelling was er om 18:15uur. Eten was lekker, de bestelde sushi was erg goed!! Nasi en babi pangang had warmer gemogen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten en snel gereed. Toch jammer dat het restaurant gesloten is.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige dingen waren iets aan de afgekoelde kant maar het was verder heerlijk eten we hebben ervan genoten.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: VOORTREFFELIJK. En van een menu van Babi Pangang + Tjap Tjoy voor 2 pers. kunnen senoiren makkelijk 2x eten en dat voor 22,65. Geweldig.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima van smaak, meer dan genoeg en vriendelijke service. Top👍

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed op tijd klaar, ik kon het direct meenemen. Ik was denk ik 2 minuutjes na de afgesproken afhaal tijd. Ik weet alleen niet zeker hoelang het er al stond, omdat ik thuis de bak uit de tas haalde en deze al niet zo warm aanvoelde (ik moet 2 minuutjes fietsen) Dus ik heb het toch even een paar minuten in de magnetron opgewarmd omdat ik liever heet eten heb dan lauw. Verder was het eten wel weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over zowel hoeveelheid en kwaliteit alsmede de service en (precies op tijd) de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo lekker en verse suchi gegeten. Echt TOP!!! Wat over was was zelfs de volgende dag als lunch nog lekker. Mijn complimenten. Echt met zorg bereid. Blijf dat doen!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig. Hebben we écht van genoten. Eerlijk gezegd vonden we de noedels bij de babi pangang en de beef meer op spaghetti lijken en té gaar. We hadden die met noedels of mie lekkerder gevonden. Verder vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgtijd om te kiezen. Exact op tijd bezorgd en warm en kwaliteit eten ontvangen. Goede service dus. De kip teriyaki had ik anders verwacht, maar dat komt omdat ik van eerdere teriyaki een wat bruinere/andere smaak ken.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd het eten was goed alleen de satésaus erg waterig de sushi was lekker.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties en perfect op tijd aangeleverd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en zelf afgehaald. Prima op tijd klaar, heerlijk warm en goed van kwaliteit. We hebben genoten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Alleen de ene sushi was mij iets te pittig.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben diverse sushi en andere gerechten laten bezorgen. Het was voortreffelijk. Complimenten

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Bestelling en betaling per internet werkt prima.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, grote stukken! En lekker hoofdgerecht. Het warme eten had alleen wat warmer gemogen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en snel bezorgd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super!!! We hadden 2 wok boxen. Kregen het niet op👍👍

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en lekkere sushi in Eerbeek

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi flambee zalm😄

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel erg lang op onze bestelling moeten wachten. We bestelden om 17.20 en vroegen om zo snel mogelijk te bezorgen. 18.10 werd volgens de mail de bezorgtijd. Het kwam (na een telefoontje) uiteindelijk om 18.45.

Reactie van King's Wok Away:Beste Riette, Wij begrepen dat u eigenlijk in ons restaurant hadden willen eten om een verjaardag te vieren. Jammer dat dit niet kon en alsnog gefeliciteerd natuurlijk. Omdat restaurants nu – hopelijk heel tijdelijk - gesloten zijn, is het met afhalen en bezorgen ontzettend druk. Sushi’s maken lijkt eenvoudig. Maar als je het echt goed wilt doen, dan is het een complex proces, dat qua tijdsplanning heel nauwkeurig luistert. Je kan Sushi’s nu eenmaal niet al een paar uur van te voren klaarmaken. We gaan proberen ons bestelsysteem iets aan te passen, zodat er (voor beide partijen: helaas) niet besteld kan worden als de keuken en/of de bezorgdienst het even niet kunnen trekken. Desalniettemin onze oprechte excuses.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👌

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes bezorgd, snel (en op tijd) en warm. Vind de prijs/kwaliteitsverhouding uit balans. De rijst (wat een beetje lijkt op nasi) smakeloos, de ramen noodles erg 'sappig' en de rest voldeed niet aan mijn verwachtingen. Dan vind ik persoonlijk bijna 50 euro voor de maaltijd veel geld. Dit komt mede door de verwachting die we hadden. We hadden een soort (ouderwetse) rijsttafel verwacht en dat was het niet.

Reactie van King's Wok Away:Beste Ingmar, De gerechten die bij een rijsttafel horen, hebben wij niet op die manier in onze keuken. Wij zijn geen ouderwets Chinees restaurant met traditioneel veel voor weinig geld. Ons restaurant levert kwaliteit voor een absoluut redelijke prijs. Alles is helemaal vers en dan moet je je beperken. U kreeg voor ruimschoots 4 personen: 7 bakjes met Babi Pangang, stoofvlees, Saté Ajam, Tjap Tjoy met kip, 8 kleine loempia's, nasi en noodles (bami). En dat voor € 11,70 per persoon. U had i.p.v. de bezorgkosten kroepoek erbij kunnen bestellen (ook € 2,50) , dan waren de maaltijden nog completer geweest. Wij hopen dat u dit wilt begrijpen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat we hebben gehad was prima van kwaliteit en was lekker. Mocht een ander daar mijn om vragen zal ik dat heel positief benaderen. Heel veel succes verder in deze moeilijke tijd. Groetjes Jan Kerseboom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en erg snel bezorgt! Met de betaling was er een miscommunicatie, ik had aangegeven tijdens mijn bestelling wat ik contant zou geven. maar de bezorger had geen wisselgeld. Maar het smaakte er zeker niet minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip teriyaki en beef stoofvlees waren heerlijk en goed van temperatuur. Helaas 20 minuten later dan geplande tijd en zonder de bestelde en betaalde salade. Na mijn telefoontje werd er voorgesteld om de salade alsnog te bezorgen waar wij het nut niet van inzagen; deze zou dan pas komen als we al klaar waren met eten. Op mijn voorstel om het geld terug te storten werd er hevig overlegd en geantwoord dat dat niet mogelijk was. Daarop werd het geld contant teruggegeven. .....

Reactie van King's Wok Away:Beste Joke, Dat we een gerecht vergeten te bezorgen, gebeurt gelukkig maar weinig. Geld terugstorten via de bestelwebsite kunnen we domweg niet, omdat die betaalservice extern aangestuurd wordt. Daarom zijn we die € 3,50 van de salade nog dezelfde avond komen brengen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd afgeleverd

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super en nette bezorging

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en netjes verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker altijd op tijd klaar zeer vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en een heerlijk wokgerecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super aardige man voor het bezorgen. En het eten is ook super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, fijn dat we dat nu ook in Eerbeek vers kunnen halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is goed en de portie waren voldoende het is voor herhaling vatbaar

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, veel en lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk, en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goeie kwaliteit, prima!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In keurige bakjes en netjes volgens de afgesproken tijd bezorgd. Qua smaak echter een enorme domper! Er zat werkelijk niets bij waar we enthousiast van werden. Het eten was smaakloos, kip zurig, rijst van de sushi niet ok, pindasaus echt niet lekker, noodles ronduit flauw. Jeetje, wat een tegenvaller. Een standaard bak bami uit de koelcel van de supermarkt smaakt volgens mij nog beter... Eerste en laatste keer.

Reactie van King's Wok Away:Beste Janine, Wat een domper, ook voor ons. We doen juist ons best om smakelijke gerechten te leveren. Alles wat u bestelde werd vlak voor bezorging bereid. We zijn bezig om het recept voor pindasaus te veranderen. Als u de moeite wilt nemen om een keer langs te komen, dan praten we er over wat we beter kunnen doen. Want natuurlijk willen we niet dat onze noodles vergeleken worden met bami uit een supermarkt.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zag er goed uit, smaakte heerlijk en was nog goed warm. Bezorging was precies op tijd. Formidable is zeker een aanrader! Ik bestel hier graag!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima, mini loempia’s ook, de gewokte knoflook garnalen met ramen noodles waren goed gebakken maar wel erg scherp gekruid, er staat geen pepertje op de website dus dat hadden we niet verwacht. De bestelling stond al klaar bij aankomst om af te halen.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed ga zo door zeer te vreden

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd! 👍🏻

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, smaakte heerlijk.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk, maar voor een (grotere) eter zouden de porties wat royaler mogen zijn. Verder prima op tijd en correct geleverd in nette verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Bezorging netjes op tijd! -Babu pangang was bijzonder door de pittige ondertoon

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het niveau van het eten is ver onder dat van het eten in het restaurant. Te taai te veel soja saus smaak. De hoeveelheid was ook veel te weinig voor het vele geld wat we betaald hadden. De bestelling kwam 40 minuten later als aangegeven. Dit was de eerste keer dat we online besteld hadden en gaan het niet nog eens doen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Mevrouw Tervoort, Wat er precies is misgegaan kunen we niet meer achterhalen. We weten alleen dat het die zondag 4 oktober waanzinnig druk is geweest. We proberen hoogwaardige kwaliteit te leveren voor een schappelijke prijs. Al onze gerechten worden vlak voor het bezorgen helemaal vers bereid. Onze koks konden het werk die zondag niet aan. Hoe het kan dat u het Babi Pangang vlees of de Beef Tataki salade, die u bestelde. als taai hebt ervaren, spijt ons verschrikkelijk. Had niet mogen gebeuren. Als u bij een volgende bestelling - als opmerking - even aan dit bericht refereert (naam en datum), dan zullen we extra opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: HOOG, Porties ruim voldoende. De Saté Ajam was wat aan de flauwe kant. De bezorging was precies volgens bestelling. Dus lekker warm, in goede verpakking aangeleverd. Enig minpuntje: geen bijgeleverde servetjes. Ook de betalingsregeling vis iDEAL werkt prettig. Wij bevelen King's Wok Away Eerbeek bij een ieder aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De hoge verwachting werd voor ons niet waargemaakt. Met het idee dat de kwaliteit beter zou zijn dan de gemiddelde afhaalchinees hebben wij saté besteld die als gesneden kip in flauwe pindasaus uit de verpakking kwam. De Babi Pangang was wat pittiger maar minder krokant geroosterd dan bij de Chinees uit een dorp even verderop. De krabsalade bleek uit veel groen en een paar stukjes surimi te bestaan. Voor de afgesproken tijd stond de bestelling al klaar wat resulteerde in niet echt warm eten bij thuiskomst, 5 minuten rijden. Dat was dus eens maar nooit weer. Het wordt weer gewoon de ouderwetse afhaalchinees voor ons. Ik wens jullie veel succes in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst wat gehaald. Sushi smaakte op zich prima maar niks bijzonders.. had het ook zelf gemaakt kunnen hebben. Pokebowl met zalm zat wel erg weinig zalm op, dan vind ik bijna 10 euro wel erg duur voor beetje rijst en groente. Het warme gedeelte wat we hadden was ook erg vlak van smaak en bevatte ook niet heel veel vlees... Kortom toch lichtelijk teleurstellend. En zullen er niet snel weer heen gaan... Prijs/kwaliteit niet goed. Erg duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En veel!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was eerste keer dat we er iets aten.we wonen aan de overkant. We hadden babe pangang en het vlees was wel goed,wel aan de pittige kant door de saus.de saus vonden we niet lekker.niet zoals bij de Chinees.het had ook een slechte bijsmaak.dit bestellen we niet meer.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, duidelijke info en snelle levering en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar, een aanwinst voor Eerbeek.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!! Toppunt van heerlijkheid.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld en het is ons goed bevallen. Snel en zeer goede kwaliteit. Wel een aardig hoge prijs, maar het was het me wel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben besteld met bezorgen. Het werd op de afgesproken tijd bezig. Het eten was heerlijk, groot portie en goed van temperatuur. Het was heerlijk. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en super lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijke bezorging. Eerste keer, maar gaan we vaker doen!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik eet glutenvrij , van tevoren gebeld en ze namen ruim de tijd om met mij samen te kijken wat ik kon bestellen. Echt heel fijn. Bestelling stond optijd klaar. Heerlijk gegeten! Super , bedankt!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmm... Heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wok besteld en deze smaakte nergens naar het was echt niet te eten. Voor dat prijs was het echt niet waard. Sushi was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, moest een beetje lang wachten op het eten.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was goed en de bezorging prima in orde. Doen we gerust nog een keer!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noedels en je krijgt genoeg. Snelle bezorging ook!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goed verzorgd.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was te laat en niet compleet. Vond het ook niet erg lekker. Zuur en zout overheersten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super. Echter duurde de bezorging wel erg lang. Half uur langer dan aangegeven...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, was nog goed warm. Goede porties

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima. Niet heel bijzonder, maar wel lekker. De rollen waren groter (qua doorsnede) dan we gewend waren van bijvoorbeeld sushi point en shabu. Positief! Er was wel minder keuze. En ook geen box van 40 stuks (ongeveer) te vinden. We misten gember en wasabi. Bakjes sojasaus waren moeilijk zonder lekken open te krijgen. Bezorging was 20 minuten later dan in eerste instantie aangegeven per email. Geen probleem, maar aangegeven bezorgtijd creëert verwachtingen. Al met al prima ervaring met ruimte voor verbetering.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een kwartier eerder dan de afgesproken tijd. Er zaten klonten rijst in het eten. Doordat de rijst onderin de bak ligt, gaat de saus door de rijst heen, wat jammer is.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top het zag er goed uit en het was heerlijk

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier te laat met het bezorgen, op zich niet zo'n probleem. Helaas bij het geven van de bestelling de onderkant van de papieren zak gescheurd waardoor de helft van de bestelling op de grond viel. Misschien een tip om meerdere bestellingen te verspreiden over 2 tassen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dar Eerbeek weer een goed restaurant erbij heeft! Wij promoten jullie dan ook van harte aan op onze camping. Zelf ook al een paar keer eten opgehaald bij jullie, en jullie zijn altijd even aardig en attent! Het eten is natuurlijk ook belangrijk, en het eten is van uitstekende kwaliteit, echt de 5 sterren waardig. En ook het nieuwe interieur ziet er netjes en Sjiek uit. Zelfs een heerlijk buiten terras. Kortom een aanrader mensen geloof me!!! Succes met jullie nieuwe zaak!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zeer smaakvol en super vriendelijk Personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Wachttijd vooraf en tijdens het afhalen duurde vrij lang.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Aanwinst voor Eerbeek. 👍🏻

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Als er in de flamed carpaccio naar verhouding iets minder roomkaas zou zitten is hij denk ik nog lekkerder (wij vonden de roomkaas wat overheersen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor 13 mensen eten besteld en het was er met een half uur. Heerlijk gegeten!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten mooi op tijd geleverd

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima optijd en eten zeer smaakvol!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, het werd alleen later bezorgd dan was doorgeven. Daarvoor zat er 1 bakje ben & jerry's ijs in. Dat is dan wel weer attent.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk gegeten. Nog super warm bij aankomst dus konden rustig eten!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk een echte aanrader

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer dan genoeg

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 1e keer hier eten besteld en laten thuisbezorgen Wij zijn zeer tevreden over het eten en de snelle levering aan huis

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bediening Smakelijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was enorm lekker en het ontvangst bij het restaurant heel netjes zoals u kunt zien aan mijn recensie een 5 sterren service

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, goede kwaliteit aanrader

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijne mensen!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Dit is echt voor herhaling vatbaar.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was zacht: niet meer in zo bakje van de wok doen daar word het zacht van. Te weinig stokjes Te weinig soya

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk! Was goed warm. Netjes verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties. Wat mij betreft had er iets minder rijst en meer groente, vlees of vis ingekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We bestellen zeker weer een keer.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Perfect dat je tijd van bezorgen kunt aangeven. Keurig op tijd bezorgd. Ik was iets vergeten en dat werd binnen 10 minuten bezorgd. Chapeau!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en vriendelijk personeel bij afhalen.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het goed! Ruime porties en lekker op smaak!! Zeker voor herhaling vatbaar en een aanwinst voor afhaal/bezorg in het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg simpel en duidelijk om te bestellen. Ruime keuze, en echt heel erg lekker. Enorm tevreden en een zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat jullie geen bami en nasi hebben en wij vonden de pindasaus dun voor de rest vast het lekker en goed

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het wachten duurde erg lang, want de rijst was op. We hadden het aardig gevonden als ze ons een drankje hadden aangeboden voor het wachten Maarrrr...het resultaat was absoluut het wachten waard! Het was heel erg goed!! Genoten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer besteld nu. Surf en turf box is een beetje te pittig naar ons idee. Verder weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Zeer lekker gegeten. Vriendelijk personeel

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles precies op tijd geleverd. De sushis waren weer van een hoogstaande kwaliteit.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben met ons gezin een schaal sushi besteld, nou die was echt top

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vrolijke dame bracht onze bestelling. De kip teriyaki was heerlijk en de sushi ook. Dit was onze eerste bestelling en helemaal goed. Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij King's Wok in Eerbeek. Het lijkt er echter op dat het drukker is geworden. De bestelde hoofdgerechten waren prima en warm genoeg maar in het verleden waren ze heet. Helaas waren de mini loempia's niet zo warm meer en een beetje slapjes. Jammer want deze horen krokant te zijn!! We hebben de helft dus maar niet opgegeten. Saus zat er nu wel voldoende bij, dat is fijn. De bestelling is op tijd afgeleverd en was keurig verpakt.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en stoofvlees gegeten. Bestelling ging makkelijk en mooi op tijd klaar om af te halen

Reactie van King's Wok Away:Beste Verweij, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Bestelling stond al klaar bij binnenkomst. Menu Stoof Ajam met Babi en Tjoy en daarnaast de Crispy Chicken besteld. Was allemaal ontzettend smakelijk!

Reactie van King's Wok Away:Beste S Verhoef, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi bowl besteld deze was erg goed! Zeker vaker doen. Het personeel is vriendelijk en het restaurant ziet super netjes uit.

Reactie van King's Wok Away:Beste Halil, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en goed verzorgd.

Reactie van King's Wok Away:Beste Xhofleer, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakvol er zat té weinig vlees is dat was jammer.

Reactie van King's Wok Away:Beste Boerman, bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Wij gaan uw feedback meenemen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker,goed warm en vers. Voor ons zou er nog wat meer groenten in mogen en wat minder rijst maar dat blijft heel persoonlijk. Dus gewoon lekker zo doorgaan!

Reactie van King's Wok Away:Beste Coriene, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Reactie van King's Wok Away:Beste Ingie, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, vers, warm, snel en meer dan voldoende daarbij ook nog eens snel bezorgd. Een aanrader

Reactie van King's Wok Away:Beste Leo, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk gegeten 👍

Reactie van King's Wok Away:Beste Christo, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet correct. Daarnaast waren de sauzen erg flauw. Aan de ketjap saus zat in zijn geheel geen smaak, terwijl de rijst er in zwom. Zonde hoor!

Reactie van King's Wok Away:Beste Witvliet, onze excuses dat uw bestelling niet naar wens was. Mede door uw feedback hebben wij onze menu uitgebreid met 'hoofdgerechten' hierdoor worden de gerechten in gescheiden bakken verkocht. We hopen u graag terug te zien.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig op tijd geleverd en goed heet. Enige opmerking voor verbetering is dat de saus erg weinig is. Als ik pangang heb met rijst en er zit nauwelijks saus op vindt ik het toch echt minder lekker. En de rijst zuigt de saus ook nog eens op. Kom dan met de saus apart, rijst apart of mogelijkheid tot bestellen extra saus. Verder TOP

Reactie van King's Wok Away:Beste Harry, bedankt voor het achterlaten voor de goede beoordeling. Wij gaan uw opmerking over de hoeveelheid saus zeker meenemen voor in de (nabije) toekomst. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en fijn dat er een afhaal is. Kom gauw terug de rest uit proberen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Annette, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en snelle bezorging

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er netjes verzorgd uit!

Reactie van King's Wok Away:Beste Astrid, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Do, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van King's Wok Away:Beste Esther, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed, maar teveel rijst/noedels en te weinig ingrediënten bij standaard gerecht. Dit heb je niet in de gaten als je voor het eerst besteld. Je moet dus extra groenten erbij voegen. Anders eet je veel noedels of rijst met saus.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed

Reactie van King's Wok Away:Beste Franj, bedankt voor het achterlaten van deze uitstekende beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Helaas hebben ze binnen een week de bestelopties al aangepast waardoor je bij zelf samenstellen niet je groente meer kunt kiezen. Zo kon je groente waar je allergisch voor bent uitsluiten. De gerechten waren wel super warm. Advies: specifiek veld voor uitsluitingen toevoegen. Bij zelf samenstellen gerecht ook werr volledige keus geven Extra optie om bij overige gerechten ipv rijst noedels te kiezen. Optie voor extra saus

Reactie van King's Wok Away:Beste Harry, bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Om kwaliteit te waarborgen hebben wij inderdaad dat de bestelopties aangepast bij 'zelf samenstellen' en hierdoor kunt u niet meer zelf de groentes kunt kiezen. Voor allergie kunt u het extra veld opmerkingen gebruiken, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij hopen u snel weer terug te zien

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste stephanie, bedankt voor de uitstekende 5 sterren beoordeling. We zien u graag terug.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd en prima van kwaliteit doen we vake

Reactie van King's Wok Away:Beste Hans, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Reactie van King's Wok Away:Beste Astrid, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld van alles wat. Het smaakte heerlijk. Een aanrader

Reactie van King's Wok Away:Beste Judith, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genoten!

Reactie van King's Wok Away:Beste Ingie, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alles was goed warm . Netjes op de afgesproken tijd bezorgd

Reactie van King's Wok Away:Beste Liny, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug bij Kingswokaway of Restaurant Formidable

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was positief verrast wok gerecht goed op temperatuur, had iets meer smaak mogen hebben maar dat is ook een persoonlijke voorkeur. Sushi ook verrassend lekker en ik vind ze groot van formaat. Hadden wel iets warmer mogen zijn. Mijn vrouw vond de zalm wrap ook lekker en groot genoeg als maaltijd.

Reactie van King's Wok Away:Beste Rein, Dank u wel voor de goede beoordeling. Wij zullen uw aandachtspunten meenemen zodat we u de volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Beste Diana, bedankt voor het achterlaten voor uw 5 sterren beoordeling. Wij hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van King's Wok Away:Beste Stephan, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. Wij zien u graag terug.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Vers, warm en goed op smaak.

Reactie van King's Wok Away:Beste Gerard, Bedankt voor de uitstekende beoordeling. We hopen dat u nogmaals terug te zien.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Grote porties.

Reactie van King's Wok Away:Beste Corine, Bedankt voor goede beoordeling. We hopen u nogmaals terug te zien.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, prima bezorgd. Wellicht het assortiment uitbreiden met b.v. sushi met tonijn en sushi met gefrituurde gamba ? Zoals gezegd: prima voor elkaar !

Reactie van King's Wok Away:Beste DAS, bedankt voor de uitstekende beoordeling. We zijn blij dat u heeft genoten van de maaltijd. Tevens waarderen wij enorm uw feedback over het uitbreiden van het assortiment. Wij gaan dit zeker meenemen.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker!

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en vers en snelle bezorging

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel snel geleverd, top!. De warme hapjes waren zalig. Goed krokant en smaakvol. De sushi had niet de smaak en kwaliteit zoals wij deze kennen. De rijst was aan de harde kant. Sushi viel uit elkaar. en de smaken leken op elkaar behalve de chili waar gepureerde zal in zat i.p.v. echte zalm. Wij eten graag en vaak sushi en zouden het geweldig vinden als wij dit in Eerbeek kunnen halen i.p.v. naar Apeldoorn te rijden maar dan wel van dezelfde kwaliteit.

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling, waarvoor onze excuses. Ons streven is om iedere sushi met dezelfde hoeveelheid aandacht te maken. Helaas kan het altijd gebeuren dat door grote drukte of een onervaren personeelslid, dat de kwaliteitscontrole even aan onze aandacht is ontsnapt. Uw klanten ervaring is voor ons zeer waardevol en reacties zoals deze motiveren ons om onze producten en service te blijven verbeteren, Met vriendelijke groet, Formidable - Kings Wok Away Eerbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten! De sushi en het wok gerecht echt een aanrader!

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van King's Wok Away:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastisch beoordeling. We hopen u binnenkort opnieuw te zien.